Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tydzien jestem nie do zycia

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy tez tak macie? Bez robienia testu juz wiedzialam ze jestem w ciazy, tydzien po stosunku zaczely mi sie dusznosci i bardzo bola mnie piersi do teraz, urosly. Nabralam ciala, a nie jem wiecej. Do tego mdlosci 24h, zero sil, od tygodnia tylko leze, wstaje tylko do wc, sniadanie obiad kolacja i to z wielkim trudem. Nie jestem w stanie wykrzesac z siebie sil chocby na 10 minutowy spacer. W pierwszej ciazy dolegliwosci zaczely sie o wiele pozniej, i wlasciwie bylam tylko senna. Bolace piersi dopiero od polowy ciazy kiedy zaczely sie powiekszac. No i stan psychiczny... jednym slowem DEPRESJA

Gość gość
Musisz to przetrwać. Wiem, że Ci ciężko, ale to minie koło 10 tyg. Miałam tak samo ;)

Gość gość
No tak czytalam wlasnie ze do 14 tygodnia moze tak byc nieciekawie. Najgorsze jest to ze chcialam jakis remont zrobic poki lato , to przeleze bez sil .

Gość gość
mam tak samo u mnie to chyba trochę przez pracę i ogólnie przez to jak układają się moje relacje z ludźmi

Gość gość
Tez tak mialam . Zero sily , mdłości wymioty . Pamiętam bylo lato a ja nie byalm w stanie wyjsc z domu . Przez 3 tygodnie leżałam w sypialni . Nigdy w życiu nie czułam sie tak zle jak wtedy :( Przeszło ok 17 tc. Dlatego więcej dzieci juz nie chce.

Gość gość
nie doczytałam że ty o ciąży pierdzielisz. Nara lamusko.

Gość gość
11 tydz i madal nie przeszlo, umre przez nastepne dwadziescia pare tyg. Do tego nudnosci, bol brzucha, skurcze nog, jesc nie moge. Ale jeszcze nie przytylam.

Gość gość
Też tak miałam. Dwa miesiące przeleżałam w łóżku. Ale to minie, prędzej czy później :-)

Gość gość
Pamiętam to. Do 14 tygodnia nie miałam siły wstać z łóżka po wodę. Mąż robił wszystko, bo dla mnie to był bardzo trudny czas. Wymioty non stop. :-( minie, musisz czekać