Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy czytam kafe to nie pomagam zadnej obcej kobiecie bo widze jakie jestesc

Polecane posty

Gość gość

jakie jestescie wredne;o zawistne, zazdrosne, uwielbiacie ponizac inna kobiete, zwlaszcza taką w trudnej sytuacji, dobić biedniejszą, gorze wyksztalcona, slabiej zarabiajaca, majaca problem z dziecmi, ktorego wy nie macie nigdy zadnej kobiecie nie pomoge, nie ustapie, chociaz sama jestem kobietą, po tym co tu wyczytalam nie chce miec nic z wami wspolnego!

Gość gość
Przecież one na forum tylko takie mocne. W życiu są na bank potulne jak baranki.

Gość gość
Przestań ja myślę że to jakieś kobiety z biednych rejonów polski c, z jakichś prowincji. Ogólnie to może być tylko kilka kobiet jakichś zawistnych które psują cała atmosferę plus parę nieszczęśliwych tesciowych. W dużych miastach, bogatszych regionach ludzie są normalni. Ja jestem z 3miasta, ludzie tu są uprzejmi zawsze ktoś mi pomoże z wózkiem, w ciąży zawsze ustepowano mi miejsca pezepuszczano nigdy nikt na mnie krzywo nie spojrzał to co tu czytam czasami to jakieś brednie, inny świat. Ostatnio w Sopocie była afera że typ wygonił kobietę z kościoła bo jej dziecko miało ciemniejszą karnację, przyjechała policja to jeszcze się rzucał że policjanci to naziści, co się okazało? Jakiś turysta ze wsi pod łodzią , przyjechal do Sopotu i już myślał że wygrał życie, więc można się domyślać jakie zacofanje panuje w tych rejonach a gdzie zacofanie tam bieda, zawiść, ksenofobia itd. Nie chciałabym mieszkać w Polsce c i cieszę się że tu gdzie mieszkam jest normalnie :)

Gość gość
z jakich biednych?? haha przeciez one zarabiaja po 10 tysi miesiecznie i gardzą kobietami, ktore maja mniej, a te z najniższą krajową jak sprzataczki czy kasjerki to dla nich podludzie;o

Gość gość
Oj tam mi nikt obcy i tak nigdy nie pomógł i dlaczego by się niby miało coś zmienić w tej materii. Każdy zawsze patrzył na siebie i twierdził że sam do wszystkiego doszedł więc innym wara od jego życia, a inni wywalali na zbity pysk, więc nic nie trace po twoim stwierdzeniu autorko

Gość gość
17.43 ja też jeztem z 3miasta i mam takie same odczucia jak Ty

Gość gość
W życiu nie czytałem tak p************h zfrustrowanych babsztyli jak tutaj.