Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

prawdopodobnie informatykom i modkom z kafe NIE

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

zależy na wpisach tu na kafe ludzi z 'ulicy' tematy ludzi z 'ulicy' są zwyczajnie blokowane ! być może tak nakazał obecny BOSS Kafe aby tylko ADMIN i 'święte modki' tu się wpisywały za pomocą PANELA EVENTS , natomiast Kowalski i Kowalska oraz Nowak z ulicy ma tu na forum wejście całkowicie zablokowane i prośba o sprawdzenie , czy tak ma być i czy Zarząd 'zarządził' , że Kowalska lub Nowak z ulicy ma tu zakaz pisania na forum a prawo do pisania na forum i cenzurowania tekstów posiada modka wyznaczona przez ZARZĄD , tak pytam z ciekawości o 'zasady gry' na forum Kafe ?

Gość gość
Pisz konkrety a nie ogólnikami i nazwami zastępczymi. Jakie konkretnie tematy i kto został zablokowany za co - mniemam że ty Dyzio, więc dawaj szczegóły

Gość gość
Fakt od jakiegos czasu bloku mozliwosc pisania ale da sie to obejsc piszac z innych ip

Gość gość
Ale co wam dokładnie za tematy blokuje? Moze za dużo piszecie i stąd wasze teksty zaczynają być uznawane za spam i blokowane, a po 24:00 spam sie resetuje. Ten od opola tak ma, a wiadomo grzmoci codziennie.

Gość Ja_Dyzio
nie wiem , co jest grane , serio ! wchodzę na jakiś konkretny temat, wszystko jedno na jaki, - niech będzie ostatni temat o kobiecie, która szuka przyjaciela z autobusu w komunikacji miejskiej i oczekuje, że facet do kobiety zagada a facet od kobiety ucieka , - pojawia się jakiś wpis , chyba 'modki' i za moment temat jest zupełnie zablokowany pojawia się wpis : czekaj - na otwarcie wpisu albo - wyjdź z tej strony , więc wychodzę ze strony i ponownie wpisuję kafeteria.pl/ aby wrócić na kafe forum , mogę Wam przesłać linki blokujące Kafe

Gość gość
No żartujesz?! Czemu ja tak nigdy nie miałam i na takie teksty nie wpadłam. Czyżbym była gorszy sort :D Ej Dyzio a dużo się udzielasz pisząc z gościa? Moze na twoje ip sa uwrażliwieni, moze faktycznie sa jakieś limity wpisów na dobe.

Gość gość
Mozliwe,ze to jakis nowy skrypt na spam co blokuje pisania. Ja mam tak,ze przy odp nic sie nie dzieje.Zwykle na drugi dzien jest ok. Ogolnie mnie to lotto,bo wsieci sa 1000ce ip,wiec ....

Gość Ja_Dyzio
zawsze na Kafe pisałem jako 'przedstawiając się' , jako 'gość' się tylko podszywałem jako gość !

Gość gość
To nie wiem, widocznie czymś podpadłes. Idź na całość i pisz maila do modemów o co biega, albo zmieniaj ip

Gość Ja_Dyzio
jest jakiś błąd programowy na 'kafe' , poszukajcie a gdy będzie OK to napiszę wprost, że jest OK i niech się piwo leje strumieniami ! póki co jest błąd i szukajcie w oprogramowaniu !