Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Segreti di Natura RAtUNKU warto kupic?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, w sklepie internetowym jest mega promocja na kosmetyki tej firmy, skłądy mają super, bez żadnych konserwantów, same naturalne składniki roślinne. To włoska firma i strasznie ciężko o jakies opinie po polsku:((( Znacie tę markę? Warto kupić?

Gość gość
moze to byc perelka. ja tak kupilam w eko sklepie kilka rzeczy marki AVRIL, na necie po polsku nic nie znajdziesz. polowe tansze od laroche posay wieksze i lepsze. po 25 zl jakies mleczko plyn do higieny

Gość gość
o matko, mają tam czekoladowy krem do ciała <3 <3 <3 nie wiem, czy dobre, ale czekolada to czekolada - rzadzi się swoimi prawami ;-) :D

Gość gość
Kup i powiedz, czy dobry ;) Skład wygląda ok.

Gość italianoVero5
Moja przyjaciółka kiedyś przywiozła mi z Włoch w prezencie Tam też jest to dość niszowa firma, chyba się rozwija, skoro trafiłą do Polski. Peeling REWELACJA!

Gość gość
Kupowalas w tym sklepie czy we Włoszech? Jak szybko poczulas efekty? Jaka masz skore?

Gość gość
dostałam z włoch. Efekty to chyba już po pierwszym użyciu. Strasznie żałowałam, że nie mgoę tego kupic w Polsce.

Gość gość
Zaryzykowałam i kupiłam żel pod pryszic*****eling. I .... jestem zachwycona <3 🌼 Zwłaszcza peeling jest mega!

Gość gość
DZIEWCZYNYYYYYYYY!!! Słyszałam super opinie na temat tej firmy, ale tego się nigdzie nie da kupić. POMÓŻCIE! :(

Gość gość
wyzej masz jakies linki - sprawdz :)