Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja oł

Trudne sprawy ... ; )

Polecane posty

Gość Alicja oł

Cześć dziewczyny ;) , w końcu upragniony urlop 2 tygodnie .. uff co ja zrobię z" tym" czasem haha. Kobiety to chyba głupki.. Wróciłam niedawno do domu , chwilke siedzialam z kolezanką .. wielce zakochana w 6 miesiacu ciązy :) . Mam 26 lat w marcu zakonczyłam chyba toksyczny ale w sumie dający i takie chwilę radości związek .. dwa lata nie duzo niby ale było że tak napisze burzliwie - on głupi bez minimalnego średniego , nie przeczytał nawet jednej .. nie ani połowy ksiązki .. bez zainteresowań prócz kasy samochodów ciuchów, melanzy - alkocholu prochów , było fajnie nawet wytrzymalam 4 miesiace mieszkajac i sprzatajac po nim .. Ale o co mi chodzi - Ok wiem pisze moze nie składnie moze prosto ( 3 piwo robi swoje ) Kurcze tak strasznie mi dziwnie przykro ? Człowiek nie nadawał sie do niczego konkretnego .. pamiętam 2 tyg lezalam w mieszkaniu na zapalenie płuc a on pil 4 piwo o 10 .00 i grał w grę .. wiem po tym juz kazda powie - wez to byl nikt odpusc sobie... Ok odpuscilam , mam pracę w państwówce - stala robota dozgonna wręcz.. Spotykam sie z facetami mam kolegów kolezanki dwa razy w tyg chodze na silke , chodze na kursy .. OK. On nic nie zorbil JAK zabralam rzeczy z mieszknaia.. po miesiacu odezwal sie ze kocha ze coś !.. pojechal za granice do pracy w maju teraz znowu dzwoni pisze .. ale tak zeby sie spotkac seks melaznż zeby cos ale nie potrafi budowac nic.. a najlepsze jest to ze obok jest ktos z kim nigdy nie bylo WOW ale zawsze wspiera zawsze Ala jest najlepsza i wszystko co ze mną mimo tego że jestem pizdą dla niego jest WOW. Nie pytam czy powinnam byc z tym drugim i wmówic sobie WOW po prostu pisze tutaj bo mimo tego że jestem atrakcyjna mam pozycje jestem dobra osbą i normalną .. nie mam przyjaciółek albo i nikogo tak na serio by powiedziec co czuje.. a czuję smutek ? Tęsknote za tym pierwszym ? mimo gówniarskiego wieku jakąś menopauzę umysłową ?... Tęsknie za czymś WOW .

Gość gość
Oddzwoń do niego. Łobuz kocha najbardziej. Nic ci się nie stanie. (najwyżej ci je/bnie)

Gość gość
Tesknota za niedoscignionym. Nie zawraj sobie gitary, z opisu to raczej typ wiecznego chlopca

Gość gość
a czy da się zmienić wiecznego chłopca ? Żałosna sytuacja , życie tworzy żałosne sytuacje.