Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale czubki stoją przed sejmem, jaka patologia tam

Polecane posty

Gość gość

przyszła :D

Gość gość
jeszcze tam stoką?! co oni na pólnoc czekają i szampana otworzą

Gość gość
Stoją i nie dali dziennikarce się wypowiedzieć, tak bardzo bronią wolności.

Gość gość
haha

Gość gość
Petru, przeproś żonę :-)

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Jesteś tym co tu wczoraj w nocy relacjonował z sejmu?

Gość gość
Na gebach "wolne media", a w uszy trabia wuwuzelami- elyta kraju.

Gość gość
Między innymi. Kilka osób wczoraj pisało.

Gość gość
Taki elektorat jaka partia, a nowoczesna czy PO jak się zachowuje, hipokryzja i bydło jak kibole, wczoraj to dobitnie pokazali jak rzucali papierami, walili w stół, wrzeszczeli, wyrywali mikrofony, ta agresorka swiatło koofa nawet gasiła popieprzeni jakich nigdy nie było.

Gość gość
Ktoś w nocy pisał co sie działo - śpiewają hymn, Suskiego przyciskają, itd itd. Wszystko potwierdziło się jak dziś w TV zobaczyłam. Pisz co teraz się dzieje, bo nie mam tu TV u siebie.

Gość gość
Sami bogaci i bezrobotni tam. Normalny czlowiek za tak dluga nieobecnosc w pracy wylecialby ze stanowiska.

Gość gość
To sa potomkowie ubekow oraz platna swolocz. Kwicza Bo ich interest z made in German padna

Gość gość
Ale teraz nie ma relacji w TV niestety.

Gość gość
Ogladam tvp info ale teraz ich nie pokazuja.

Gość gość
No tak demokracja" umarla" juz nie kupie dzialki w Warszawie za złotówkę:( buuuu ide sie poskarzyc do Makreli i do mojego najwiekszego autorutetu, przyjaciela Timmermansa którego dziadek byl " przyjacielem" mojego dziadka;))

Gość gość
No własnie ja też się zastanawiałam kto tam przesiaduje, bo o ile mieszkańcy mogą przyjśc na pare godzin. To normalnie jak ktoś pracuje, to jednak pół dnia tam nie bedzie marnować, a tym bardziej ci przyjezdni, nagle tyle ludzi urlop bierze żeby leżeć na asfalcie pod sejmem? Bezrobociaki, bojówkarze, emeryci.= ostatni elektorat PO/n./kod'u. A jak już swoje zrobią to Swetru, Szetyna i reszta znowu o nich zapomną do następnych rozróbek

Gość gość
Placa za takie stanie ponoc 50-100 ponoc za dzien.

Gość gość
Ta, rozwala mnie troska Merkel i Timermana o demokracje i bezpieczeństwo kraju które stoi na przepaści wojny domowej. Niech se zerkną na Hamburg sprzed tygodnia, albo na włoskie wybrzeże.

Gość gość
gość dziś Placa za takie stanie ponoc 50-100 ponoc za dzien. x Wszystko możliwe, już raz po 50 dych im płacili. JAk tak dalej pójdzie to pójdą z torbami :D

Gość gość
Zwykli ludzie tam wyszli, którzy nie dopuszczą żeby kaczka zniszczyła kraj. Zaskoczeni? To dopiero początek

Gość gość
Zachod za to placi

Gość gość
Tych zwyklych ludzi mi wslasnie szkoda.

Gość gość
No tak przyjechalo USA, Przyjechala Wielka Brytania nasz prezydent bez tlumacza, wszystko na poziomie to trzeba nas jakos osmieszyc.....Makrele stac na oplacanie kodziarzy wujek Adolf zarobil troche zlota u Polakow.ps.aktorom perfidnie płaci tvn w postaci kontraktów reklamowych, najwieksze lewaki wśród celebrytów maja u nich seriale i reklamy.nie trzeba odkryc Ameryki by to dostrzec. Wiec my swoje.... Bog, Honor i Ojczyzna!!!!

Gość gość
gość dziś Zwykli ludzie tam wyszli, którzy nie dopuszczą żeby kaczka zniszczyła kraj. Zaskoczeni? To dopiero początek x Tak, to początek końca tych co przez 30 lat niszczyli i wyprzedawali majątek państwowy, mataczyli, korumpowali, oszukiwali, okradali, robili co chcieli z błogosławieństwem byłych władz.

Gość gość
P. STtalinska spiewala dzis "Mury" Kaczmarskiego;) wesolo kieli na tym festynie

Gość gość
Trollu, nie pisz bzdur. Kulturalni ludzie, nikt sie nie pchal, zadnych rac , chamskich odzywek, a przeciez olbrzymi tłum. 50 tys myslacych samodzielnie warszawiakow.

Gość gość
.... Bog, Honor i Ojczyzna!!!! Żebyś wiedział, w tych trzech słowach razem tkwi siła. Jesli nie będziemy walczyć o to kim byliśmy jako naród od wieków, to staniemy się nic nie wartą masówką multikulti, bez historii, tradycji, wiary i wartości, jako naród i państwo. Oby w tym kraju odrodził się taki sam patriotyzm jak mieli ci, którzy walczyli w AK, powstańcy i im podobni. Jako nastolatka było mi to obojętne, tak jak i historia która trzeba było wkuć do głowy, teraz samo przyszło i się zmieniło mi myślenie i zainteresowania.

Gość gość
gość dziś sam jesteś trollu, a my tu sobie też grzecznie piszemy, bo takie mamy prawo_)

Gość gość
Departament stanu USA zaniepokojony polska ustawa-taki news wlasnie przeczytalam.Smutne,ze Trump po wizycie juz zmienia chyba nastawienie do nas:/