Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhdjsbdbsnsn

Pomozcie odwalilam numer i glupio mi

Polecane posty

Gość gośćhdjsbdbsnsn

To strasznie glupie. Bardzo ale potrzebuje otuchh bo tak to panikuje. Zamowilam kolczyki przes internet przyszly ale bez zapiecia napisalam do sklepu powiedzieli ze mam sprawdzic pudelko sprawdzilam ale nie znalazlam wiec napisali ze dosla mi te zapiecia. Najgorsze jest to ze ja jednak potem je znalzlam a oni juz mi wyslali kolejne. I to jeszcze zmaowienie z Polski za granice boje sie ze przez moja glupote moze ktos straci prace przez to ,lub beda mieli straty lub komus odejma od wyplaty koszty dodatkowej wysylki za popelniony blad.wiem glupia jestem ale naprawde sie przejmuje

Gość gość
a) jeśli masz miec wyrzuty sumienia, to zawsze możesz te dodatkowe odesłac ale to już pewnie na własny koszt b) oni się pewnie liczą ze stratami wte czy odwrotnie, więc nikt przez to nie zbankrutuje. c) miałabym takie same myśli jak ty :P

Gość fuftfjgse
Nikt pracy nie straci, nie obwiniaj się i niczym nie martw

Gość gość
O losie dziekuje Ci bardzo ze odpisalas naprawde o tym mysle wszystko tak na saybko na goraco , wkurzylam sie ze nie ma zapiec i zamiast pomyslec od razu napisalam do nich.probuje sobie tlumaczyc ze kazdy popelnia blad ale to tak glupie. Myslisz ze jest sens odsylac? Chyba nikogo nie zwolni za to. Tak sie ktos postaral slicznie zapakowal a ja zrobilam niepotrzebny problem

Gość gość
Tlumacze sobie nauczka na przyszlosc Dziekuje ze odpisalysci

Gość gość
Spoko nie wariuj, bo mam tak samo :D - ja to ta od a,b,c. Zrób kiedyś jakiś dobry uczynek, np. kup jedzonko głodnemu pieskowi i czyny wyrównane.

Gość gość
Napisz do nich e-maila z informacją, przeproś i zapytaj czy chcą, żeby im odesłać. To będzie najlepsze załatwienie sprawy. Nie przejmuj się, pomyłki się zdarzają, ważne żeby sprawę wyjaśnić.

Gość gość
Napisalam e maila i wystawilam oponie bardzo pozytywna jako zadoscuczynienie .to bylo tak slicznie zapakowane a ja moglam juz odpuscic te zapiecia i nie robic problemu. Ohh my baby ...

Gość gość
Nie zrobilas tego specjalnie, ani dla zysku. Zdarza sie.

Gość gość
Jak sie ciesze ze mnie rozumiecie, myslalam ze komentarze beda tylko takie ze jestem glupia i same zlosliwe, dziekuje Wam postaram sie zasnac spokojnie i zapamietam na przysZlosc