Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzadko, ale jednak

Polecane posty

Gość gość

Rzadko tu wpadam, czesciej jak jestem smutny, chociaz teraz jest inny powod. Kiedys poznawalem bardzo duzo kobiet, kazdy zwiazek rujnowalem, nie mialem pojecia o doroslym - powaznym zwiazku. Mysle, ze teraz doroslem do tego by byc z kims jednak ze zbiegiem czasu przychodzi to co raz trudniej - otoz milosc nie wybiera i jak wczesniej nie zalezalo mi na zadnej z partnerek i traktowalem je ulotnie tak teraz w trakcie wolnych przechadzek po osiedlu od okolo roku widze spacerujaca z psem dziewczyne( na oko 18 lat - ja 23) i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze zapiera mi dech w piersiach gdy ja widze - dzisiaj jak jezdzilem rowerem specjalnie mijalem ja 3 razy(bezwzglednie sie bardzo na mnie patrzy mialem ochote podejsc, ale byla z mama - moze to byla babcia nie wiem) nie jest nadzwyczaj wygledna jak pozostale, ktore poznawalem jest po prostu zwyczajna, ale od tego roku nie potrafie przestac o niej myslec i nie mialem tak z inna kobieta i nie [ptrafie tego opisac po prostu nie zaskakuje niczym, ale siedzi w mojej glowie. W pewnym momencie mialem wrazenie, ze przyjechala na wakacje do dziadkow, ale okazalo sie ze tu mieszka i nie potrafie przejsc obok niej obojetnie dodam, ze nie jestem zbyt odwaznym facetem - zazwyczaj kobiety podchodzilo do mnie same, lub wychodzilo to jakos spontanicznie teraz nie jest tak latwo bo czesto ja widze i jedynie na ulicy. nie mam pojecia co zrobic, a nie chce jej odstraszyc(tak wiem, ze najlepiej byloby wyjsc do niej spontanicznie, ale nie potrafie tego zrobic, a kazda proba ukladania sytuacji moze wyjsc fatalnie + boje sie, ze moze pomyslec, ze jestem jakims zboczencem, bo fakt jest troche mlodsza

Gość gość
Przestań za mną jeździć zwyrolu bo poskarżę tacie, a on ma medale za boks 😠

Gość gość
haha najlepiej to podejdz i zagadaj