Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o pomoc czym zetrzeć zasdzę z kominka z palenia pieluch

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj chciałam spalić i spaliłam ale jest potworna wręcz jakaś sadza która ledno schodzi - a może to nie sadza? - jak to zmyć teraz?

Gość gość
Zbuduj nowy kominek!

Gość gość
mleczkiem do szorowania... eventualnie domestosem z chlorem (nie z kwasem!)

Gość gość
Jak mozesz palic pieluchy z plastikiem! Potem to wdychacie, wszystko rakotworcze. To plynny plastik osiadl na i w srodku w kominku i kominie, na zawsze. Nawet to, co zeskrobiesz, czy zszorujesz nie pomoze, juz zawsze twoj kominek bedzie uwalnial syf po spalaniu plastiku. Powinnas dostac slona grzywne i jeszcze wyczyscic caly komin.

Gość gość
pieluchy w kominku ? gratuluje !

Gość gość
OMG :-) pieluchy w kominku???? !!!

Gość gość
Nie możesz tak jak każdy wyrzucić do śmieci?palilas przesikane i z****** za przeproszeniem pieluchy ? Gratuluję :O Kominek porządnie wyszoruj jakimś mleczkiem mocnym ale to się będzie spalac dalej

Gość gość
Bozzzzeeee, ja myslalam ze ona tetrowe palila!

Gość gość
ja szybę od kominka czyscilam takim sprayem do szyb do kominków, nawet grilla nim ładnie wyczyscilam :) tyle ze w kominku to drewnem i czasem brykietwm palilam...

Gość gość
Teraz autorka ma kare za głupote i trucie innych. Sama niech sie truje, im mniej głupich ludzi, tym lepiej dla świata.

Gość gość
Boże pieluchy w kominku?! Myślisz czasem? Miałam kominek lata i nie spaliłam w nim nawet kawałka papierka! A co dopiero takie cos. Obawiam się że może być potrzebny specjalista i kominiarz. Lepiej sama nie kombinuj ze środkami czyszczącymi bo możesz narobić jeszcze większej biedy. Przecież tam będzie żywy ogień! No chyba że chcesz się struć albo puścić chałupę z dymem.

Gość gość
Boszsze 'przecie' to prowokacja , ale wy malo sprytne umyslowo. Typowa konstrukcja prowa - zadaje niewinne pytanie np czym odszorowac krew z dywanu, po czym czesc druga szokujaca , wywolujaca oburzenie np po uderzeniu dziecka piescia w twarzy. Pozniej autorka prowa tlumaczy ze dzieciak ja wyprowadzil z rownowagi no i o co tyle burzawy A durne baby na forum lykaja :)

Gość gość
Idiotka. Na zmycie sadzy jest tylko jeden prosty sposób, ale wolę żeby ci ten zasyfiony kominek został jako memento.