Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HA HA ALE BEKA Z PO W TRANSMISJI Z SENATU :D

Polecane posty

Gość gość

ogladam akurat transmisje z obrad senatu i leje jak na dobrym kabarecie:D jakcy ci POwcy sa zalosni ja piertole:D glosuja 10 razy to samo zeby odroczyc te obrady a ze nie mozna zglaszac dwa razy tego samego wniosku to daja date odroczenia o jeden dzien pozniej za kazdym razem albo ta samo date ale inna godzine:D ale widac tez jak te wszystkie platformerskie ryje sa zesrane ze strachu jak te wszystkie UBeki volksdojcze sie boja, az pazury gryza i sa totalnie bezradni:D sa przeglosowywani 22:54 ale widac tez pogarde ze strony "opozycji" bo nawet ich nie ma wszystkich,senatorzy Pis sa wszyscy a oni widac jak maja to wszystko w d***e ze im sie nawet nie chcialo przyjsc, widac jak traktuja obywateli i wyborcow ktorzy ich wybrali... Przedstawicielie ze dyche ze nawet ich tam nie ma... Brakuje 24 senatorow... Haha wlaczcie sobie bo zaraz pewnie bedzie kolejny wniosek o odroczenie obrad buahaha:D bic k***y i zlodziei! Skazac tych komuchow! Tych volksdojczow! Pieskow angeli! :D a teraz jaki pajac z po sie w ubranko wiezienne ubral i swiruje ze polska to wiezienie;D ale sie te swinie bronia, ale kwicza haha

Gość gość
aaa kolejny wniosek :D:D:D

Gość gość
Lewactwo do denne prostactwo to wstyd hanba upadek moralny

Gość gość
Nie znam się na polityce, jestem apolityczna i nie rozumiem dlaczego oni tak się wsciekaja żeby nie dopuścić do tych zmian dotyczących sądownictwa. Na mój rozum to chyba dobre zmiany, a ponadto to był jeden z punktów programu wyborczego PiS, konsekwentnie realizują program więc można się było spodziewać że, dojdą i do tego punktu. Chyba nic z tego nie pojmuje.

Gość gość
Te nie jestem polityczna, nie chodze na wybory, ale ten tlum pod sejmem jest naprawdę niedouczony! To jest taka sama ustawa jaka maja od lat Niemcy mam wrażenie ze wszystko co chca uchwalic Ci z pis beda negowac Ci z PO.

Gość gość
chodzi o to ze jeszcze do lat 2010 w polsce rzadzil jaruzelski z kiszczakiem, okragly stol i tzw. "upadek komuny" w 1989r to byl tylko teatrzyk, tzw opozycja walesa itp to byli agencki komunistow, wiec ludziom wciskali ze mamy demokracje, otworzyli rynek na swiat gospodarczo sie jakby polepszalo ale przy wladzy wciaz tkwila ta sama klika, ci sami komunisci tylko sie przefarbowywali na inne opcje polityczne i udaja grekow. W latach 2005-2007 pis juz chcialo zdekomunizowac i prawdziwie uwolnic polske, ale wtedy zaczeli na niego haki szukac przekupili giertycha z LPRu (ktory przeciez dzisiaj trzyma z KODem i platforma wiec widac co to za swinia...) no i doprowadzili do wczesniejszych wyborow wiec pis nie zdazyl wtedy tego przeprowadzic ale teraz juz sie nie dadza komuchom i zniszcza ta klika rozkradajaca polske, tych gnojow na uslugach niemcow (dlatego tez angela tak stoi za PO) oni wszystko niemcom wyprzedawali, stocznie rozwalali by nie bylo konkurencji dla niemiec. Kopalnie wygaszali by nie bylo konkurencji dla niemiec i bysmy my musieli jeszcze od innych kupowac surowiec. Teraz w koncu ta mafia sie konczy dlatego tak dra mordy bo ich klika upada! To powinno byc juz zrobione w 89 i janusz k***in mikke wnioskowal wtedy o to ale niestety komuchy mieli wiekszosc i dopadli siie do ustawy i ja tak pod siebie pozmieniali ze nadal nie mozna bylo nic im zrobic i dalej byli bezkarni, mam nadzieje ze juz teraz niczego nie wymysla choc ze ich krzyki i kwiki i kablowanie na polske do niemc i uni juz jest niebezpieczny, no i akt ich desperacji czyli grudniowy pucz! A juz sie gnoje szykuja do kolejnego i nawet sie juz z tym nie kryja. Ja sie naprawde nie zdziwie jak te komuchy w obronie swoich interesow i obrony siebie i krycia swoich machlojek zabija kaczynskiego... Naprawde nie zdziwie sie jak bedzie zamach na niego, ta mafia moze sie do wszystkiego posunac ale oby nie! chron Boze Polske...

Gość gość
warto tez dodac ze ustawa o sadach ktora mamy obecnie pochodzi jeszcze z lat 60tych ubieglego wieku czyli z glebokiej komuny! z PRLu! Tworzona przeez komuchow wiec jak ona ma byc dobra? Musi byc zmieniona! I tak samo bedzie zmiana konstytucji dlaczego? Bo tez jest komunistyczna PRLowska! Co prawda potem zmieniana w 1996r ale przez kogo? Prosze sobie sprawdzic kto wtedy rzadzil, oczywiscie postkomunisci, ludzie ktorzy byli przy wladzy za komuny... Niby cos zmienili by tepemu ludowi wmowic ze nastapily zmiany na lepsze, ale nic szczegolnego nie zmienili, nadal ta konstytucja ich kryje i zwalnia z odpowiedzoalnosci za zle rzadzenie, za k******o ktore robili, za machlojki. Za zdrady stanu i sluzenie niemcom ruskom itp, za wyprzedawanie i rujnowanie polskiej gospodarki pod dyktando obych panstw Konstytucja musi byc zmieniona i PiS ja zmieni :) wszystko w swoim czasie Czolem Wielkiej POLSCE!!!

Gość gość
Lewaki są mało inteligentni i narzucają się chociaż nikt ich nie chce. Co się ich odgoni, to oni z powrotem.

Gość gość
Nareszcie ktoś to napisał i ja nie musiałam - chociaz raz - wiec dzieki autorze za całe sprawozdanie i podsumowanie historii. A teraz idę zerknąć na ten kabaret i ich nieszczęsne twarze. ps. Ciekawe co wymyślą jeszcze dziś, czy odetną, albo stoły powynoszą, a może odpalą granat dymny, jakąś zadymę pewnie zrobią.

Gość gość
No to dobrze rozumuje że, to bardzo dobra zmiana w sadownictwie, dla tzw.kowalskiego? Jeśli tak,to Ci głupi ludzie pod Sejmem nie zdają sobie sprawy że, dla wielu z nich PiS robi dobrze. Nie będzie równych i rowniejszych, tak?

Gość gość
Tak, zwykły Kowalski nie ma się czego bać, nie zgarnie go zaraz policja i nie zamknie w więzieniu za to że nie wywiesił flagi, albo nie zapłacił na czas mandatu. To uderzy w kastę, która rządziła od dziesiecioleci, rozwinęła się jak mafia przestępcza, skorumpowana i patologiczna. Małego tłamsili, a dużemu dawali co chciał, bo miał kase i władzę. Raz że boją się że stracą stołki, władzę i pieniądze które płynęły z łapówek, dwa że ktoś się za nich w końcu bierze i ich może rozliczy. A ten szary lud który tak walczy" pod sejmem, niestety to pionki w grze, teraz są podburzani, a za chwile jak zrobią swoje, to zostaną sami i zapomnieni. PO, nowoczesna i kod, tylko te ugrupowania tak strasznie się rzucają, bo mają najwięcej na sumieniu i do stracenia.

Gość gość
Bla bla bla, bomba termobaryczna :D

Gość gość
Tak kabaret a nie sejm, nawet mamy tam przebierańców, oni sami siebie i to miejsce ośmieszają.

Gość gość
Autor pewnie widział, a juz na pewno zna fakty, ale innym polecam film "Nocna zmiana" z 1994r, o nocnym obaleniu rządu Olszewskiego. Trudny może dokument, ale warto zobaczyć, kto już wtedy i jak władzę przejmował i rozdawał stołki. Zobaczycie tam wiele z dzisiejszych twarzy, które tak teraz krzyczą. No i pewnie zdziwicie się co niektórzy, jak to wyglądało.

Gość gość
ha ha ale temu błaznowi dogadał teraz o czapce :D i miał racje, niby walczą o poszanowanie polski a stoi pod godłem w senacie przebieraniec w czapce

Gość gość
hej laleczki, a powiedzcie mi w czym ta ustawa usprawnia prace sadów?

Gość gość
NO tak, że teraz będą sądzić "właściwi" sędziowie z nadania PIS, ktoś wyda wyrok nie po myśli partii to go wyrzuci izba dyscyplinarna i po sprawie

Gość gość
ja pytam entuzjastek wyżej, bo widzę ze sa zorientowane co i jak, to niech własnymi słowami powiedza co konkretnie usprawnia i w jaki sposób

Gość gość
Nic się nie zmieni tylko stołki i koryta dostaną pisory.

Gość gość
Co myślicie o tym- Misiewicz 1 prezesem SN?

Gość gość
GŁUPOTA NIE ZNA GRANIC

Gość gość
haha oni te wnioski beda w nieskonczonosc skladac :D

Gość gość
/nie było mnie, wiec odpisuje z opóźnieniem/ Co się zmieni, wyleci skorumpowana patologia sądowa, kolesie którzy od kilkudziesięciu lat siedzieli na swoich wygodnych posadach i uważali się na lepszą i nietykalną kastę. Rządzili i dzielili, ale nie jako niezawiśli sędziowie, ale jak bezprawna mafia. Przez kilkadziesiąt lat, nawet jak policja, abw, łapali przestępców szczególnie tych w białych rękawiczkach, którzy własne państwo i obywateli okradali na miliony, a prokuratura stawiała ich przed sadem, to co owe sądyrobiły? uniewinniały, odraczały sprawy w nieskończoność, aż do przedawnienia, albo dawały takie wyroki że śmiech brał każdego, nawet skazanego. Co to były za sądy, gdzie korupcja sięgała najwyższych, gdzie wchodzili w układy z mafiami i półświatkiem, gdzie łapówkarstwo było na każdym kroku. Mało masz teraz dowodów jak zaczynają wychodzić sprawy sprzedaży kamienic, przekrętów na paliwach, przy przetargach na inwestycje, przy oszustwach bankowych, amber gold, OLT, itd. itd. i co robi sądy - odraczały, anulowały, nie zlecały nawet zwykłego sprawdzenia stanu faktycznego, bo koleś z kolesiem sami w tym siedzieli albo w łapę brali. I nagle chcą ich usunąć i odebrać im złota rzekę władzy i pieniędzy, a moze jeszcze ktoś zarzuty o korupcje dostanie, no strach i panika, to trzeba szaraków podpuścić, że to Kowalski i Nowak najbardziej ucierpią i pójdą siedzieć za przekonania polityczne. Jak się wysługiwali szarakami, to robią to dalej, a potem po wszystkim kopa w tyłek im dają. I tak jestem za zmianą, nawet jakby obsadzili teraz stołki swoimi, to poprzednie władze robiły to samo, też swoich tam dali. Ale dopóki zmiany nie bedzie, to nie przekonamy się czy nowi coś zmienią na lepsze, bądź gorsze. A jak będzie gorzej, to w czym problem, przyjdą wybory to władze dostanie z powrotem dzisiejsza opozycja i zrobi swoje porządki. Aczkolwiek jestem pewna, że jakby przejęli władzę to by nagle przystały im przeszkadzać zmiany jakie teraz w sądownictwie przeszły, bo swoich by znowu wsadzili mając pełną władze. Mam nadzieję, że w miarę wyczerpująco odpowiedziałam swoimi słowami, ale określenie "laleczka" nie pasuje do tego tematu. Dyskutujmy jak dorośli, a nie grupka na czacie towarzyskim.

Gość gość
Kto to był teraz ten młody szczupły w okularach? Dobrze gadał.

Gość gość
jesli PO twierdzi ze ta ustawa jest taka wielce zla no to czemu tak blokuja jej uchwalenie? ;) przeciez jesli dla ludzi bedzie zle jak to twierdzi PO to przeciez ludzie beda mieli prawo glosu w kolejnych wyborach i wtedy obala PiS dadza im czerwona kartke bo juz na nich nie zaglosuja, to przeciez szansla dla platformy by wygrac wybory wiec czemu sie tak spinaja? Twierdza ze pis sie na tym przejedzie, ze ludzie beda mieli gorzej, ze polska zamieni sie w jedno wielkie wiezienie i kraj represji - no to przeciez dobrze dla platformy! Bo w kolejnych wyborach maja szanse wygrac bo ludzie znienawidza pis za ta ustawe! Zatem dlaczego tak to wszystko blokuja? ;) bo wiedza ze to dobra dla ludzi ustawa ;) i jak ludzie zobacza jak dobrze i sprawnie beda dzialac sady to pisowi jeszcze bardziej wzrosnie poparcie ;) natomiast gorzej owszem bedzie dla tej mafii co latami rozkradala polske dla tych zlodzieji postkomuchow volksdojczow agentow na uslugach berlina i zydowskiej uni jewropejskiej! Bo juz dalej krasc bezkarnie i rozwalac polskiej gospodarki nie beda mogli!! Dlatego blokujaa dlatego dra mordy wszy jepane!:D:D

Gość gość
A prezes jast żydem po tatusiu i mamusi

Gość gość
Dla ludzi ta ustawa nic nie zmienia, no chyba że ktoś zadrze ze znajomym pisiora to wtedy pozmiatane :D

Gość gość
Warchoł to jest właściwy człowiek na właściwym miejscu, inteligentny, bystry, wygadany i tnie tych dziadków leśnych.

Gość gość
Teraz Zbynio najpierw posadzi lekarzy z ktorymi sie bezpodstawnie sadzil od 10 lat, pozniej wrogow ;) Bialorus jak nic :)

Gość gość
gość dziś jesli PO twierdzi ze ta ustawa jest taka wielce zla no to czemu tak blokuja jej uchwalenie? oczko.gif przeciez jesli dla ludzi bedzie zle jak to twierdzi PO to przeciez ludzie beda mieli prawo glosu w kolejnych wyborach i wtedy obala PiS dadza im czerwona kartke bo juz na nich nie zaglosuja, to przeciez szansla dla platformy by wygrac wybory wiec czemu sie tak spinaja? xx Jak pis bedzie przejmowac PKW albo wolne media tez bedziesz identycznie rozumowal? :)