Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLEXIT za I przeciez !?

Polecane posty

Gość gość

Ja uwazam,ze po najezdzie uchodzcow UE stracilo walory egzystencjalne. Dyktat Niemiecko-Francuski tylko to potwierdza. Lepiej by sie stall gdyby rzad zarzadzil referendum na temat wyjscia.

Gość gość
Europa jest skazana na integrację. Najprostsze pytanie brzmi jak nie unia to co? Samodzielnie każdy kraj europejski nie będzie się liczył na świecie (poza Niemcami, Anglia, może francja) reszta skazana jest na bycie peryferiami świata. Europa wschodnia zostanie rozegrana przez Rosję. Gdyby Polska wyszła z Unii czeka nas wojna handlowa z resztą Europy.

Gość gość
Potrzebne sa nam umowy z Chinami,USA,UK I reszta globalnego rynku. Azja mysle tu o Japoni/Ching/Indie Tylko musialby ktos to rozkrecic.

Gość gość
kto, Ty?

Gość gość
Polska Sama sobie nie poradzi musimy miec protectorate jakies mocarstwa Usa\Chiny. Nasi sasiedzi nas zawiedli wiele razy. Polska ma fatalne polozenie dlatego powinnas byc jak izrael uzbrojonaa po zeby.

Gość gość
Jak nie Unia to Kościół. Unia Chrześcijańska. Nie chcę żeby mój kraj w 90% katolicki wchodził w układy ze zdegenerowanym, upadłym Zachodem skąd przyjmujemy tylko najgorszy ferment jakim są geje, lesbijki, dewiacje i feministki.

Gość gość
10:54 Tak samo powtarzał Tusk... Polska musi uklęknąć przed kimś, bo sama sobie nie poradzi. I co? I sprzedał Polskę szwabom. Ja już dziękuję za takich serwilistycznych mądrali. Pierwszy raz od kilkudziesięciu lat Polska wyłamuje się z politycznych zaborów i dlatego się nam dostaje. Świat krzyczy i się oburza, bo nie przywykł do tego, że Polska może być samodzielna, że chce być samodzielna. Rząd PISu nie bez powodu nazywany jest faszystowskim. Jak to tak? Bez UE? Bez Niemca? Bez Ruska? Generalnie nie przepadam za PISem, ale w tej kwestii ich popieram. Nie zdejmują czapek jak robili to poprzednicy. Stoją twardo z uporem, nie zegną kolan. Będą się śmiać, opluwać, szydzić, ale oni nie klękną.