Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Wegańskie kosmetyki pielęgnacyjne - jakie polecacie? Moje typy: 1. Segreti di Natura 2. Najel - cudowne glinki kosmetyczne 3. Florinda <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Mydła Florinda - mój absolutny hit! Zwłąszcza seria dla dzieci. Bardzo lubię niektóre kosmetyki sylveco, np. peeling brzozowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 A vianek jest wegański? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Lavera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Podpiszę się pod Wami :) Lavera, Florinda, o Segreti pierwsze słyszę, Sylveco, oleje roślinne (uwielbiam z pestek malin) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 jakiej firmy kupujesz olej z pestek malin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 o matko, nie pamiętam sprawdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2017 wszystkie glinki - te są zdecydowanie weganskie :) Na noc olej na twarz, najczęściej kupuje stacjonarnie, latwo znalexc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Z całego serduszka polecam wegańskie mydło Aleppo http://www.adkosmetyki.pl/Mydlo-Aleppo-5-oleju-laurowego-200g-ECOCERT,p,470 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2017 up, chętnie poczytam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2017 Ja wegańskich kosmetyków używam od dawna i dla mnie największym mitem jest to, że one muszą być drogie, w swojej gamie http://ava-laboratorium.pl/ ma chociażby wiele fajnych wegańskich opcji a cenowo ta półka też jest bardzo przystępna, a takich polskich marek, których kosmetyki są przyjazne środowisku i zwierzętom jest znacznie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2018 Ja używałam resibo - to serum olejkowe, ale szału nie ma :p Tzn ujdzie, ale nie wart swojej ceny. O wiele lepiej sprawdza mi się krem na noc z Veoli Botanica. Naprawdę nawilża mega i wygładza buzię, a nie jest tłusty jak większość kremów tego typu :) Nie zapycha, nie uczula, jest wegański i ekologiczny. Dostałam do zamówienia próbkę kremu na dzień i też jest super. Także chyba się zaopatrzę w resztę produktów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kristofkow Napisano Luty 5, 2018 A czy możecie polecić jakieś droższy krem wegański? taki do twarzy? moja dziewczyna jest weganką i czyta etykiety i ciągle mówi że nic nie może znaleźć więc chciałem jej coś wegańskiego kupić na urodziny. Tyle że nie wiem czego szukać i gdzie szukać :/ Czy to tylko jakieś oleje się nadają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalia 0 Napisano Luty 5, 2018 Ja lubię roślinny krem Vegetalis . Szczególnie ten z rokitnikiem bo lubię kremy z wit C, zawsze jakoś lepiej działają na moją skórę. Fajnie nawilża i skóra jest taka gładziutka po nim :D A siostra ma Vegetalis z likopenem i też jest bardzo zadowolona bo nie ma silikonu i parafiny które ją zapychają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=U-5ZMcYC1oo tu sobie zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SilverCrest Napisano Wrzesień 23, 2018 To zależy do czego. ;) Taki skład wegański maja też kosmetyki do pielęgnacji tatuażu Tattoo Butter Loveink. http://loveink.pl . Jestem jakieś 6 miesięcy po jego zrobieniu i zanim wgl wybrałam studio itd, to najpierw wiele czytałam i właśnie czytałam na temat tych kosmetyków. Potem polecił mi go tatuażysta. I tak stosuję go też w codziennej pielęgnacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Październik 6, 2019 Zapraszam po rewelacyjne szampony, odzywki. Weganskie i nie testowane na zwierzetach. Dzialaja cuda instagram: miejsce_dla_wlosow_i_biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashantii 0 Napisano Czerwiec 17, 2020 Rewelacyjna jest ta seria wegańskich kosmetyków z Bielendy -Vegan Muesli. Składniki zbożowe , mleczka roślinne. Super sa. Szczególnie poolecam serum i krem matujący - z pszenicą, owsem i mleczkiem ryżowym. Polskie kosmetyki a tak rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedica 0 Napisano Grudzień 18, 2020 Ja polecam kosmetyki z Monat są to wegańskie kosmetyki nie testowane na zwierzętach. Możecie je znaleźć na grupie Wegańskie kosmetyki poezją dla twojej urody na Facebooku . Ja miałam problem z przetłuszczającymi się włosami i próbowałam dosłownie wszystkiego!!! Nic nie pomagało trafiłam na grupę przypadkiem i powiem wam że są super. Kosmetyki są dobierane odpowiednio do każdego klienta.Po za tym jest opieka posprzedazowa więc naprawdę polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariellka 7 Napisano Styczeń 12, 2021 Super jest ta wegańska linia Eco nature z Bielendy, osobiście używam i zadowolona jestem bardzo. Skład roślinny, eko, super jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauli_4 0 Napisano Luty 21, 2022 Ja zauważyłam różnice na swojej twarzy podczas stosowania olejku kokosowego, że stała się bardziej elastyczna i miękka oraz delikatne zmarszczki się uwypukliły, a kiedyś używałam nivea i teraz widzę, że jest duża różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanulkaa1234 0 Napisano Kwiecień 25, 2022 Ostatnio się sama zaskoczyłam wiedzieliście, że bielenda tworzy teraz wegańskie produkty? Fajny jest krem, własnie wegański rose quartz z tej marki ja uwielbiam mieć nawilżoną i rozświetloną cere, a on własnie to robi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serduszkowiec01 Napisano Czerwiec 26, 2022 Dnia 21.07.2017 o 13:00, Gość gość napisał: A vianek jest wegański? Nie wiem czy jest wegański ale jest rewelacyjny. Lubię też te z Bielendy, Organique i Yves Rocher. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach