Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blokowisko Armii Krajowej

jak można mieszkać na takim blokowisku bym sie udusił z ciasnoty

Polecane posty

Gość Blokowisko Armii krajowej
ja na szczęście mieszkam na wsi w domu z podwórkiem a nie w wielkim mieście tj Opolu Wrocławiu czy innej Warszawie

Gość gość
W wielkim miescie np Opolu?? To oksymoron :D :D

Gość Blokowisko Armii krajowej
co sądzicie o tym blokowisku w Opolu ???

Gość gość
Ja mieszkam w dużym mieście i nigdy nie zamieniłabym się na zaścianek/wieś gdzie proboszcz o wszystkich wszystko wie a kółko rózańcowe rozlicza kto uczęscza do kościółka.

Gość gość
dziś a co chcesz usłyszeć? masa ludzi tak mieszka,nie wszyscy lubią wiochę.

Gość gość
ja mieszkam w miescie i nigdy nie zamieszkalabym na wsi zacofanej, zasciankowej :) 20 tysiecy mieszkancow to najmniejsza miejscowosc w jakiej moglabym mieszkac

Gość gość
11:17 wieś jest zasciankowa tak? To czemu w mojej wsi nikt nikogo nie obgaduje i nikt nie rozlicza kto chodzi do kościoła a kto nie ps w mojej wsi jest kilka rozwodników oraz osoby żyjące bez ślubu mające dzieci i swiadkowa jechowy oraz chłopak co jest mulatem i każdy ich akceptuje i nie ma zascianka kto ci takich bzdur nagadał? Ps a mój ksiądz prawdopodobnie wszyscy o tym wiedzą ale nieoficjalnie że on jeździ na d***** a ksiądz kółka wiosek dalej skąd pochodzi moja matka ma kochankę i syna i co? Takie rzeczy tylko na wsi

Gość gość
I kazdy o tym wie i huczy :D Jak to wlasnie zademonstrowales

Gość gość
up

Gość gość
dziś I tu się kłania ten zaścianek,ksiądz ma kochankę a mohery walą do niego do spowiedzi i twierdzą że księdzu wolno.Bozia przecież wybacza. Nie nie piernicz bo na wsi każdy wie o każdym prawie wszystko. Ja mieszkam w bloku 4-piętrowym i znam tylko kilku sąsiadów ze swojej klatki na zasadzie dzień dobry,z innych klatek nikogo a mieszkam tu 15 lat.

Gość gość
11:37 na wsi każdy wie o każdym prawie wszystko tak??? kto ci bzdur nagadał ???widać ze nigdy nie byłaś na wsi ja o ludziach z mojej wsi prawie nic nie wiem każdy ma swoje życie nie każdy gada z każdym i nie utrzymuje kontaktu jedynie mówi dzień dobry ps o mnie jakoś nikt nic nie wie bo skad mają wiedzieć skoro nie utrzymujemy kontaktu ??? serio twierdzisz ze wieś to zaścianek ??? ps połowe osób z mojej wsi znam tylko z widzenia i z nimi nigdy nie rozmawiałem nawet nie wiem jak mają na imie a ty piszesz ze na wsi kazdy o kazdym wszystko wie a to bzdura widać że g****o wiesz o wsi

Gość gość
ps nawet osoby które znam osobiście na wsi nie wiem o nich dużo bo przecież nie mówią o swoich prywatnych sprawach widać że nic nie wiesz o wsi ps wieś to zacofanie ?to czemu gdyby nie wieś to byście z głodu w mieście zdechli ps o tym w mieście możecie sobie pomarzyć https://www.youtube.com/watch?v=wHbWLL-UetQ

Gość gość
i co ?? zatkało cie ???

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Oj widać że uderzono w twój czuły punkt.Musisz się z tym pogodzić jeden ma korzenie ze wsi jeden z miasta,jeden lubi zaścianek inny nie.Mówsz żeby ci z miasta zdechli gdyby nie wieś? to ci powiem ,coś za coś,gdyby nie miasto to wieś siedziałaby do tej pory przy lampie naftowej,nie byłby gazu,wodociągów etc.

Gość gość
Nie tłumacz matołkowi bo to to nic z tego nie pojmie,myśli tak jak to myślą chłopi.

Gość gość
ile ty masz lat chlopie, czym sie zajmujesz ze calymi dniami siedzisz tu i piszesz p*****ly....jak potluczony :/

Gość gość
w ogóle ten wątek jest bezsensu, no bo do czego ta dyskusja ma prowadzic? ktos chce sobie "ego" podbudowac takim prymitywnym sposobem, czy jak? psycholog bylby skuteczniejszy moim skromnym zdaniem.

Gość gość
Ps akurat wieś nie potrzebuje miasta ps nawet drewna papieru byście nie mieli gdyby nie wieś bo jak myślisz że drzewa na drewno i papier wycinają z miejskich parków? Ps gdyby nie wieś to byście zdechli z głodu ps większość elektrowni jest na wsi a nie w mieście ps czemu gardzisz wsią czemu masz ludzi ze wsi za gorszych piszesz "chłopi" czyli tym wpisem twierdzisz że ludzie ze wsi są gorsi skoro jesteś taki mądry to podaj powody

Gość gość
Ps gdyby nie wieś to byście zdechli z głodu to po pierwsze po drugie byście nie mieli drewna, papieru cementu cegieł bo większość cenentowni i cegielni jest na wsi byście nie mieli ubrań bo rośliny z których robi się ubrania czy np wełna z wiejskich kóz czy np z kokonów też się robi ciuchy ps kauczuk też jest ze wsi z drzewa kauczukowego z papieru robi się pieniądze ps kopalnie złota diamentów są na wsi a bez tego nawet pieniędzy by nie było ps wszystko zawdzieczacie wsi a tak nią gardzicie

Gość gość
Proponuję wizytę u dobrego psychiatry.Miłego dnia

Gość gość
to coś co stworzyło ten wątek to psychol żyjący z emerytury ojca. proponuje wszystkim ignorowanie tego kafeteryjnego trolla który żyje tylko tym ze ktos jemu odpowie na jego prymitywne zaczepki. zostawic to, niech zdechnie smiercią naturalną. ewolucja sobie z tym czyms szkaradnym poradzi.

Gość gość
Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy-jak widać:P

Gość gość
Fajne jest to blokowisko w Opolu takie jak każde inne

Gość gość
Gość 11:09 autorze oceniam że osiedle ładne zadbane ale źle dałeś link nie umiesz dawać dobrze linków :o osiedle ładne podobne jak nowa Huta w Krakowie

Gość gość
11:09 autorze Oceniam blokowisko za zwyczajne takie jak w każdym innym mieście co w nim niezwykłego?

Gość gość
Blokowisko jak blokowisko masakra trochę małomiasteczkowe ale jak na tak małe miasto to spoko