Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie zawsze porządek w domu?

Polecane posty

Gość gość

Czy sprzątacie tylko przed wizytą gości?

Gość gość
Staram się, chociaż urltzrymanie porządku w domu przy dwójce małych dzieci (rok, 2 lata) jest bardzo trudne. Sypialnia jest dostępna tylko dla nad wiec tam zawsze jest porządek. Codziennie ścieram kurze, czyszczę kuchnie, myje podłogę, lustra. W pokoju dzieci zazwyczaj jest największy nieład bo zabawki porozrzucane ciagle

Gość gość
Zawsze. Rodzina pedantow, mąż jeszcze większy niż ja, a córka tak poprostu została wychowana.

Gość gość
Codzienne mycie luster jest chyba bez sensu?

Gość gość
Wiesz przy dziecku, które zaczyna chodzić i wszystkiego dotyka to trzeba. Wszędzie pełno łapek

Gość gość
Lustra wybieram wtedy kiedy są brudne. Te w łazience codziennie a w holu i garderobie min raz w tygodniu.

Gość gość
czesto wydaje mi sie ze mam brudno... ale to chyba tylko mi sie tak wydaje... wczoraj rano mialam wrazenie, ze mam straszny syf, do meza wpadl kolega z pracy i pierwsze co, to zapytal 'wy tu zawsze macie tak czysto?' ...

Gość gość
Chyba czysto. Mi sie zawsze wydaje,że jest brudno,ale każdy kto przychodzi nie wierzy,że mam taki porządek w domu przy dziecku. Odkurzanie codziennie,podłogi myje co drugi dzień. Lustra jak sa brudne. Kurze co kilka dni,mam jasne meble. Dywany piore co 2 tygodnie. Łazienkę jak mam wene,czasem co tydzień,czasem co dwa. Nie poświęcam na to dużo czasu,bo dużo robię tak w międzyczasie,np. Myje blaty w kuchni i od razu umyje szafki,bo są zachlapane. Idę myć zęby i przy okazji umyje umywalkę,toaletę i wannę. Pranie to wiadomo,praktycznie codziennie coś się pierze.

Gość aneta_er
ja sie staram, ale bardzo nie lubie sprzatac... ulatwiam sobie to na wszelkie sposoby. dopiero od niedawna jestem na swoim i kupilam sobie najpierw zmywarke... jeszcze zanim byl stol :D a teraz ten odkurzacz najnowszy electroluxa (pure i9 czy cos takiego), zeby mi sam odkurzal jak mnie nie ma w domu. jeszcze pare ułatwien musze sobie kupic i bedzie pieknie...:)

tak, mam porządek nie jak w muzeum, ale w każdej chwili mogę wpuścić obcą osobę do domu i nie mam się czego wstydzić

Gość asiutka   1999
No mam.