Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mężczyzni są tacy pusci?

Polecane posty

Gość gość

mam 28 lat, od 8 lat aktywnie poszukuje kogos do zwiazku. jak dotąd natrafialem na samych takich ktorzy szukali "NSA" (seks-zabawa, bez zobowiazan), poznalem kilkudziesieciu w calej malopolsce w roznych miastach, ale na tym sie konczylo ze proponowali masturbację mną, bez zobowiazan. jestem po 2 depresjach. wlasciwie to po terapii i dynamicznym rozwoju wewnetrznym doszedlem juz prawie do punktu w ktorym jestem w stanie zyc szczesliwie sam, samotnie. ale dreczy mnie to pytanie, psycholog tez mi nie udziela jednoznacznych odpowiedzi. czy to jest zakodowane w glowne taki "prymitywizm", czy moze faktycznie wybor i chora psychika tych panow nie pozwala im psotepowac inaczej??

Gość gość
up

Gość gość
Dlaczego kobiety są takie puste i patrzą tylko wyłącznie na wygląd? Traktują przecietnych, brzydkich jak kupa g****a?

Gość gość
Dlaczego mężczyni są tacy puści i patrzą tylko wyłącznie na wygląd? Traktują przecietne, brzydkie jak kupe g****a?

Gość gość
Gej?

Gość gość
Tak

Gość gość
To sie przerzuc na kobiety

Gość gość
@Karlajaa jak nie skoro tak, przez 5 lat poznałem kilkudziesieciu gejow w małopolsce, wszyscy traktowali mnie jak przedmiot...do, no.

Gość gość
No, większość facetów chce tylko hedonistycznych uciech bez zobowiązań.

Gość gość
gość dziś a gdzie ta mniejszość???!

Gość gość
gość dziś a gdzie ta mniejszość???! - nie wiem, jako kobieta hetero mam ten sam problem, w dodatku nie spełniam wymogów wizualnych większości, więc odpadam na starcie. Dla niektórych mogę być tzw. materacem/maszyną do robienia lodów i to wszystko na co mogę liczyć u płci mniej pięknej.