Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Outsider o dobrym sercu

Prawiczek po 30 szuka dziewicy z Rzeszowa

Polecane posty

Gość Outsider o dobrym sercu

lub okolic, w przedziale wiekowym 23-32. Koniecznie musi słuchać metalu i być niska . Nie szukam przygód, tylko miłości. Znajdzie się taka? Już dostaję świra z tej samotności :-(

Gość gość
Ja także szukam podobnego typu kobiet i przyznam się ze nie wiem gdzie szukać...na zwykłych portalach kobiety nie piszą wprost czy są dziewicami a portalu takiego dla dziewic i prawiczków jak dotąd nikt nie wymyślił jak dotąd. W dodatku to chodzi o kobiety które obsesyjnie chcą tylko nietykanego faceta tzw,drugą połówke co dodatkowo utrudnia znalezienie partnerki. Jesteśmy wymierającą rasą ludzi monogamiści wierni jednej kobiecie całe życie mający zasady i szacunek dla związku... Ma ktoś pomysł gdzie takich kobiet szukać lub jak rozpoznać na ulicy???

Gość gość
Znam taką jedną ma 31l. widać że na 100% dziewica, zawsze sama, do tego silnie wierząca,gadałem z nią niestety to żelazna panna, nic poza personaliami nie zdobyłem, jest bardzo piękna i zadbana jak na taki wiek wygląda jakby miała max. 27, może przeszkodą jest jest ze jestem trochę młodszy...

Gość gość
A gdzie taką można spotkać, znasz może miejscowość?, ja wpisując w internecie znalazłem kilka forów gdzie takie nietykane powyżej 30 pisały... są tez takie co szukają księcia z bajki, czyli takie z wyboru które dla fantazji z bajek szukają ideału... bardzo by mnie takie interesowały bo ja mam coś takiego tylko ze w drugą stronę. Zbytnia fantazja i wyobraznia robi swoje w dzieciństwie i młodości potem człowiek się budzi w rzeczywistości ok.30 gdy się zaczyna już starzeć :( Wracając do tematu wiem że mogą takie kobiety gdzieś być w polsce i na świecie pytanie tylko jak do nich dotrzeć jak pochowne są gdzieś w jakichś miejscowościach,zamknięte w domach lub pochłoniete życiem zawodowym. Jesteśmy skazani na wymarcie przez ewolucje,wymrzemy bezdzietnie...

Gość gość
Czy jest dzisiaj na tym forum jakaś dziewica powyżej 25 lat? samotna ?

Gość malwina73
Jak nie umiesz dobrze w*****ać to po co kobiecie taki facet?

Gość gość
Trochę kultury proszę. Prawiczek to też człowiek.