Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawnienia na poziomie użytkownika

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie. Otóż pracuje w sklepie wielobranżowym przy wprowadzaniu faktur w jedenj z sieci franszczyznowej. Przez pewien okres na programie, którym pracuje miałem pełną funkjonalność w zakresie uprawień użytkownika. Jednakże przez błędy niezgodne z funkcjonowanieniem sieci zostały mi uprawnienia zabrane. Szczerze ppowiedziewszy nie wiedziałem, że niezgodne jest zmiana kodów kreskowych z opakowań, które nie są w ogóle wykorzystawne tak aby mógł je później połączyć z jednostkowymi a nie dało się łaćzyć tych, że kodów gdy byłu już w bazie przez co musiałem ciągle łazić po sklepie i szukac pojedynczej sztuki aby wprowadzić towar na PZ a tak po połączeniu miałem szybszą możliwość pracy. W interpretacji centrali było to nie dozwolone. Właściwie komputer jak i opragromowanie należy do franszczyzodawcy bynajmiej na czas trwania umowy dopóki nie wywiążemy się z umowy. Umowa kończy się tak średni za pół roku może być trochę dłużej ze wzgledów ze nie zawsze dało się wyrobić Retro. Dlatego mam pytanie czy po spełnienie warunków umowy i przejściu całego sprzętu łącznie z półkami na własność Centrala bez żadnych zastrzeżeń przywróciła by mi pełną funkcjonalność opragromowania w tym sensie, że jako właścicel komputera i programu przysługuje mi takie prawo bez względu jeśli dalej należy do sieci franszczyzodawcy..

Gość gość
zapytaj na forum handlowym albo jakimś informatycznym