Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Default

Uzależniłem się od piwa?

Polecane posty

Gość Default

Kiedyś alkohol a zwłaszcza piwo mogło dla mnie nie istnieć. Nie smakowało mi, było gorzkie i dziwiłem się, że ludzie się tak nim zachwycają. Byłem za to uzależniony od marihuany. Kiedy z nią skończyłem, zacząłem pić piwo i nagle mi ono posmakowało i tak sobie popijałem od czasu do czasu, potem już codziennie, waliłem po dwie butelki. Co prawda nie pije tak jak inni że po 5 browarów dziennie albo i lepiej ale czuje, że się uzależniłem. I to dziwne, bo jak byłem młodszy to chodziłem z kolegą do baru i piłem po 5 piw dziennie i nic wręcz piłem na siłę. Teraz jedno piwko na wieczór to trochę mało, ale jeszcze nie jest tak że musze się napić ale już mam takie ciągoty. Jak myślicie, czy już jestem alkoholikiem? Bo zauważyłem, że już się nad tym zastanawiam. Dzisiaj np nie piłem i już nie wypije albo wczoraj nie oparłem się żeby kupić jedno zimne piwko. Nie wiem co będzie jutro ale może mnie ciągnąć. W ogóle, tak jak patrze na innych to nie wiem czy picie piwa to taki problem? Na niektórych mówią tak sympatycznie "piwosze" Ci którzy ładują piwo skrzynkami i Ci ludzie normalnie funkcjonują. Jak to jest?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować