Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet zwiazanych z ciapatymi islamuchami.

Polecane posty

Gość gość

Jakie to uczucie miec w pisdzie kootasa ktory wczesniej byl w c***e kozy? Nie oszukujmy sie, podobnie jak 99% bialych Europejczykow uprawia onanizm, tak 99% arabusow zapina od tylka kozy. Nie bez kozery nazywa sie ich kozojepcami.

Gość AAdella
Mi to nie przeszkadza. Polacy też kupiją w sexshopach różne pompowane lalki, sztuczne waginy i tam wsadzają chociaż to nie jest prawdziwa pochwa kobiety więc nie widzę specjalnej różnicy między nimi a moim facetem.

Gość gość
chyba kozojebcami synku, tam jest b

Gość gość
w anglii była afera bo polaczek wsadził uja do rury od odkurzacza, ale mu tak zassało, ze wył z bólu i sąsiedzi wezwali policję

Gość gość
@ gość dziś aanglii była afera bo polaczek wsadził... x A ilu bylo takich Polaczkow? Jeden na 35 mln. Tymczasem 99% arabusow zapina kozy od tylca. Nie widzisz debilu roznicy proporcjach?

Gość gość
skoro u nich to wszyscy robią to widać taka tradycja, co kraj to obyczaj- dla mnie obrzydliwy, ale no cóz ale jak w Polsce ktoś chce żeby go wyr...ał odkurzacz to to nie jest norma, dlatego bardziej potępiam takiego idiotę

Gość gość
Mi to nie przeszkadza. Polacy też kupiją w sexshopach różne pompowane lalki, sztuczne waginy i tam wsadzają x Nastepna debilka co udaje ze nie widzi roznicy miedzy czystym plastikiem i guma w ksztalcie KOBIETY a doopa kozy ktora pewnie byla obszczana obsrana i pelna zarazkow :O Tfu! Jak wy mozecie... :O :O :O Na wymioty mi sie zbiera na sama mysl bleee...

Gość gość
@ gość dziś skoro u nich to wszyscy robią to widać taka tradycja, co kraj to obyczaj x Ciapaci sa prymitywami i nie mozna ich ohydnych nawykow usprawiedliwiac tradycja. To tak jakby powiedziec, ze jedzenie ludzi prze kanibali jest normalne bo u nich taka tradycja. Moze i jest u nich taka tradycja ale nie wyobrazam sobie aby cywilizowana kobieta mogla zwiazac sie z ludozerca tak jak nie wyobrazam sobie jak cywilizowana biala kobieta moze wspolzyc z zoofilem.

Gość gość
Ty jesteś psychiczny człowieku, pewnie tylko cały swój czas myślisz o tym jak tu kogoś obrazić, zranić i nic więcej. Szkoda mi cię, nie umiesz się w ogóle cieszyć życiem i dlatego nienawidzisz wszystkich dookoła.

Gość gość
Lubia brazowe galy i oto cala filozofia

Gość gość
@ gość dziś Ty jesteś psychiczny człowieku, pewnie tylko cały swój czas myślisz o tym jak tu kogoś obrazić, zranić i nic więcej. x No nieee.. Muslim jepie kozę w dópę ale to ja go obrażam bo napisałem o tym powszechnym u nich zjawisku. Pomyśl przez chwilę... Jeśli stosunek człowieka z kozą czy w ogóle z jakimkolwiek zwierzęciem jest dla człowieka obrażający, a jest, nawet więcej - jest uwłaczający godności ludzkiej, to może ten człowiek powinien przestać to robić, co? To nie ja obrażam muslimów nazywając ich kozojepcami. To oni sami poprzez swe zoofilskie zachowania sami zasłużyli sobie na swoją nazwę.

Gość gość
racja