Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 oblężenie częstochowy

Polecane posty

Gość gość

po zamachu na trybunał konstytucyjny i wolne media, które padły pod naporem dyktatorskich zapędów bandy pisiorów pada kolejny bastion demokracji kolejna częstochowa czyli sądownictwo o czym donoszą chyba wszystkie sterowane przez pis media. rozruchy ogarneły łódź ludzie tłumnie gromadzą się na placu wolności żeby dyktatura nie musiała ich szukać po bramach i mogła zlikwidować jednym granatem. kosy na sztorc albo włosy na sztorc i niech ktos zetrze kościuszczce gołebie gooofno z oka

Gość gość
całą akcje tajnymi kanałami w zaszyfrowanym kodzie relacjonują podziemne opozycyjne styacje telewizyjne jak tvn polsat i tv publiczna również stacje radiowe w których komentatorzy radiowi zabarykadowani pudełkami po pizzach śla prawde w eter nie bacząc na siły rządowe próbujące przełamać linie obrony szesciopakami z coca colą śmigłowcami mysliwcami i siłami pancernymi osłanianymi przez fizylierów

Gość gość
weterani walki z komuna piastujący urzędy poselskie przychodza na poisiedzenia w więziennych drelichach które jak wiadomo każdy zakład karny rozdaje skazanym po zakończeniu wyroku za dobre sprawowanie ja piertole włosy sie jeża rudy sie jeży w brukseli jeże sie jeżą chcą nam odebrać wolność!!!! do boju narodzie na barykady

Gość gość
w sumie to by wyjaśniało czemu tera w pierdlach nie noszą drelichów pewnie weterani walki z komuna a teraz uczciwi przedsiebiorcy którzy zasiedli w poselskich ławach bo brzydzili sie lobnbingiem rozdaja je swoim pracownikom jako streoje robocze. buty tez pewnie kooorfy zajomali i jeszcze kooorfy zmonopolizowali wiezienny handel z tej nostalgii. ale to nieważne bo niedługo koniec swiata i wolności. a tak sie zapytam z ciekawości chociaz gnebiło to juz kazika po co wam wolnosć?

Gość gość
mnie to przynajmniej musieli zahipnotyzowac czy cos tam. wy sie garniecie do niewoli sami, mi zwisa czy mnie zabija wy sie dacie zabić ze strachu przed smiercia. ja mam wyjepane na kase wy sie dacie okraść bo kochacie pieniążki

Gość gość
nie to żebym sie reklamował czy coś ale to komedia jest chyba nawet lepsza niż ta z moim udziałem. ps jutro jade do łodzi porzucac kamieniami w policjantów a mówiłem wam niebieskie ptaki ze z was znowu zrobią chłopców do bicia (i dziewczynki bo tera mamy bicie kooedukacyjne) może wyrooocham jakąs opozycjonistke jak sie wykaże zaangazowaniem także nie bierzcie tego do siebie. ja też musze jesć i tak dalej chyba rozumiecie?

Gość gość
jeszcze takie info do snajperów. mam zajepistego zeza i w zasadzie nigdy nie trafiam tam gdzie celuje nawet do peesdy trafiam po palcu:)