Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki analizator ciała do klubu fitness?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Dziewczyny macie jakieś doświadczenie od strony zawodowej z analizatorami składu ciała? Jesteście w stanie podzielić się opiniami na ten temat?:). Przymierzam się do zakupu a nie mam gdzie tego tak naprawdę sprawdzić w praktyce…

Gość gość
U nas w klubie jest analizator z którego korzystają trenerzy i dietetyczka, to jest jest inbody tylko nie pamiętam dokładnie modelu sprzętu. Sprawdzę model i napiszę :)

Gość gość
A więc tak – sprawdziłam, to jest dokładnie model oznaczony numerem „270”. Pytałam nawet faceta który to obsluguje żeby mi podał konkretny model. Mówił, że oni wzięli ten bo maja jeszcze jakieś 2 inne punkty więc potrzebowali mobilnego sprzęciku:).

Gość gość
Dzięki ci wielkie za to rozeznanie. Akurat o tych analizatorach wczoraj bardzo dużo czytałam. Możesz coś więcej o tym sprzęcie napisać – uważasz że jest godny uwagi?

Gość gość
Analizatory te to jest trochę wyższa półka jeśli chodzi o taki sprzęt – serwis i obsługa na wysokim poziomie. Zaletą tych analizatorów jest to że podają faktycznie rzeczywisty wynik badania a nie żadne uśrednione „widzi mi się”. Zwróć na to uwagę przy wyborze.

Gość gość
Wow widzę, że trochę ten temat ogarniasz. Musze więcej poczytać o tych rzeczywistych pomiarach w takim razie… A powiedz mi lepiej ten taki analizator stacjonarny czy przenośny pisała?

Gość gość
Wiesz…mnie się wydaje , że ten przenośny to wcale nie takie głupie rozwiązanie. Na razie masz jeden biznes, a co wiesz jak to będzie za 2-3 lata? Może coś drugiego i co będziesz kupowała drugi? A tu masz fajny sprzęt, ładnie pakowany i łatwy do przewożenia.

Gość gość
Fakt, ale ja to na razie jeszcze nie planuje drugiego. Najpierw niech pierwszy jako tako zaskoczy:). A co mi powiesz o analizatorze modelu 120? Jakiś lepszy?

Gość gość
Generalnie musisz go dobrać do swoich potrzeb i potrzeb klientów. Im wyższy model tym więcej funkcji i w cenie więcej dodatków. Ten prostszy natomiast i tak ma wszystkie podstawowe pomiary. Te bardziej zaawansowane to też inna półka cenowa, dobry analizator jest imho warty inwestycji :)

Gość gość
Taaa…z wydatkiem to ja się liczę większym… widziałam na stronie producenta Medfitness ze oni robią takie pokazówki i wiesz co chyba z tegj opcji skorzystam i wtedy podejmę jakąś sensowniejszą decyzje;). Dzięki za pomoc! Jak coś to będę jeszcze pisać, więc od czasu do czasu zajrzyj tu jak możesz:).

Gość gość
ale spamerzy tu piszą i reklamują jakiś złom. Jak analizator składu ciała to tylko Tanita. Szkoda że firma Eie nie robi takich.