Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa226622

gdy kochanek mówi że Cię kocha...

Polecane posty

Czy jest mozliwe aby zakochać się w kochance?.. Czy to tylko zauroczenie?... Może ktos coś wie i mnie oświeci?

Gość gość
Możliwe!Co w tym dziwnego!?

Gość gość
Nie ma takiej opcji kochanka jest tylko do ********.

wiem, do czego jest kochanka... między kochankami jest umowa, zero uczuć , głębszych..a tutaj bach...

Gość gość
No i co dalej? Nic.

jak to nic...jeśli ktoś do Ciebie mówi słowa "kocham cię" ....jesteś w szoku, zaskoczony...

Gość gość
Oboje jesteście zerami. Któreś z was jest w związku i zdradza. Oby wam obojgu wiatr w oczy wiał!

nie prosiłam o ocenę mojej czy drugiej osoby...jeśli to ci się nie podoba nie musisz czytać odpowiadać...gdy ja czytam coś podobnego nie oceniam ludzi przez pryzmat tego co piszą, nikt nie wie jak jest...więc, Ty też tego nie rób, bo nie wiesz co może Ciebie spotkać w życiu.

Gość gość
Ja też to usłyszałam od kochanka.Zamurowało mnie, nie wiedziałam co powiedzieć, ale... zrobiło mi się wtedy, za pierwszym razem, niesamowicie ciepło, takie wewnętrzne gorąco. Oboje byliśmy w związkach od wielu lat, nasz romans trwał wiele lat, uczucie to chyba coś normalnego. Teraz jestem na etapie, że "jednak można żyć bez powietrza".

Gość gość
W ludziach pojawiają się uczucia...co w tym dziwnego

to jest ...miłe, ciepłe, nie ma słów okreslenia...jednak trzeba uważać...teraz gdy wiem, tłumaczę sobie że to zwykłe zauroczenie...z mojej strony nie ma tak głebokich uczuć..na razie bo nigdy nie wiemy co się może stać..dużo dają mi domyślenia takie odpowiedzi. nie szukam porad ale zrozumienia . .wiem, że zdrady są i będą ...

Gość gość
Ojej nie poplacz się. G****o mnie obchodzi jaka jest sytuacja. Zdrada to zdrada na nią nie ma wytłumaczenia. Takich ludzi powinno się karać.

Gość gość
Karać? Ciesz się, że ciebie nie spotkało coś takiego, a może jednak Ci szkoda!

Gość gość
ewa22266222 to cwaniak87 bentlej87 vel troll trzy kropki...

albo ten kto to pisze zazdrości że sam nie jest atrakcyjny..czy atrakcyjna...zwykła zawiść przemawia przez takich ludzi...tutaj prawi a w domu...szkoda gadać...

Gość gość
cwaniak łatwo cię zdekonspirować :D ale pisz dalej

Gość gość
Tak. Karać. Skąd wiesz że nie spotkało? Narzeczony miał romans. Dowiedziałam się tydzien przed ślubem. Panna doskonale wiedziała że jest ze mną i miała to w d***e tak jak i on. Wolałabym żeby ktoś mnie przypalal żywcem niż czuć ten ból zdrady... Czego ma być mi szkoda.? Jedynie to straconych lat na tego dupka. Dla mnie nie ma wytłumaczenia na zdrade i jedyne co mi się ciśnie na usta to to że jesteś zwykła k***a a ten facet k****arzem i pasujecie do siebie. I obyś poczuła ból zdrady.

nie dam rady podyskutować na ten temat skoro trochę oszołomów tutaj sie kręci...

Gość gość
Najlepsze jest poniewieranie kochanek, same tego chcą, szukają emocji. Uległe głupie suki.

Gość gość
cwaniak kocham cię :D patrz tez ci to mówie ewciu :D

Gość gość
To w*********j k***o przebrzydla do swojego kochasia. Niech Ci kupi nowe buty

Gość gość
:D gościu sie nie patyczkuje, wali z grubej rury :D

coś ci napiszę gościu...kobieto zdradzona przez narzeczonego...nie mam pojęcia dlaczego Ciebie zdradził, widocznie nie byłaś tą jego jedyna..przemawia przez ciebie zawiść, zajadłość..wiesz co, jedz do spa, zrób sobie masaż erotyczny przez nieznajomego może Ci to pomoże.jesteś sfrustrowana..i tyle dla mnie dewotka.. a co do mnie...no cóz mnie kiedys tez narzeczony zdradził, ale to ja byłam górą, on sie płaszczył nie ja ..ja odeszłam z podniesioną głową..do tej pory jesteśmy przyjaciólmi..bardzo dobrymi...dlaczego tak wyszło nie wiem i nie chcę wiedzieć..ale to co się stałło nie daje mi prawa wyzywać od k***w...wiesz, każdy mówi według siebie...widocznie nia jestes ..przykro mi...i współczuję,

Gość gość
cwaniak wiem że to ty, bo nawet teraz lecisz na stuley84 i wyciągasz stare tematy z cwaniak84 z nudów już babki udajesz :D i k***a trzy kropki... :D

Gość gość
Ej no weż mnie nie ignoruj nawet powiem ci Kocham cię :D

Gość gość
Każdy sądzi po sobie mówisz? Ja się za k***e nie uważam ale co ja tam mogę wiedzieć... To nie ja jestem kochanka więc sorry ale nie tylko ja jedna mam takie zdanie o Takich kobietach.

spadam...jakiś koleś ma filmy ....pod jakieś adresy...że też debile sie trafiają...

Gość gość
Tutaj już dawno nie da się podyskutować normalnie..

Gość gość
przykro mi cwaniak może następnym razem ci się uda :D

Gość gość
10:19 to po kija tu siedzisz jak ci nie pasuje sajonara na inne forum ale nie lepiej siedzieć i zgrywać inteligentną meczennice