Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybko muszę schudnąć bardzo szybko

Polecane posty

Gość gość

Omg 22 sierpnia ide na slub,dzis mnie zaprosił chłopak,zobaczy mnie jego rodzina,co mam robic,strasznie sie zapusciłam:(Jak schudnąć?Kocham jesc a muszę z 3 kg chociaz,lepiej więcej,cholera

Gość gość
3kg w miesiąc sopkojnie, nawet i 5 da redę. Już myślałam że jesteś jedna z tych co napisz 20kg chce zrzucić. Kochane jedzenie na miesiąc idzie na dietę. Zmieniasz tłuste smażone i słodzone na zdrowa żywność, teraz latem masz full warzyw i owoców, pijesz dużo wody, nie napojów czy soków, albo coli itp. Jesz małe porcje 4-6 razy dziennie, no i ruch ruch ruch ćwiczenia, chodzenie, bieganie, pływanie, rowerek. Sprężysz sie 3-5kg w miesiąc stracisz. masz motywacje.

Gość gość
:(Nie chcę tam isc,taka zapuszczona jestem,cholera no,jakies suplementy,ktos cos wie?do 10 schudnąć muszę,potem kieckę kupic,nawet nie wiem w czym isc na to wesele,w łeb sobie palnę chyba,i jeszcze włosy mam 2 na krzyż,k***a

Gość gość
Jaki miesiąc,za miesiąc to ja tam będę już,a przecież nie pójdę w dżinsach,dla mnie zakup sukienki to kosmos,nie mam żadnej

Gość gość
1400kcal i 1h sportu dziennie i w miesiac spokojnie masz minus 6kg A sukienke spokojnie kupisz w dwa trzy dni

Gość gość
Najlepsze ze ja byłam pare miesiecy temu szczuplejsza,ale oczywiscie spasłam się jak świnia :(

Gość gość
Jedz same warzywa i owoce jak potrafisz waga sama zleci

Gość gość
ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.