Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety jestem za biedna aby wejsc w zwiazek

Polecane posty

Gość gość
" to kobiety sie popsuly " taaak szczególnie jak zaprasza je do kina pajac wystrojony jak na bal a później oczekuje ze ona zapłaci za siebie albo najlepiej za oboje , bo mu na nowe hipsterskie okularki nie starczy , z resztą nawet znajoma ukrainka po 2 latach związku z Polakiem rozwiodla się i uciekła do Holandii bo powiedziała , że w życiu z takim chciwusem nie była , który ja wykorzystywał do wszystkiego , myślała że będzie miała lepiej jak na Ukrainie a miała u Polaka dużo gorzej bo jak wół musiała robić na te jego Nowa chatę

Gość gość
Polki sa cudowne w kreowaniu negatywnego wizerunku mezczyzn ale same sa krolowymi rozpusty. Zobaczcie jak zepsulyscie facetow dajac im przygodny seks? Jak takas swieta to pochwal sie ile juz masz bolcow na koncie i ile przygod z nieznajomymi? A to ze Twoja kolezanka zadaje sie z meleami to wiesz.... ja tez moge to powiedziec o menalkach

Gość gość
Przygodny seks ???? Masz coś z deklem ? Nawet arab w Niemczech powiedział mi że łatwe to są rosjanki i bialorusinki ale Polke ciężko wyrwać na seks , z 10 pytanych żadna mu nie dała , miał tylko seks z pol polka pół Niemka , za to w seks układzie z bialorusinka był pół roku

Gość gość
tak jak mowilem kreowanie waszego wizerunku wychodzi wam neizle, ale fakty sa inne. Najwieksza rozpusta seksualna jest wsrod kobiet w Polsce

Gość gość
Mit o puszczalwie Polek to najwiekszy mit wszechczasów , każdy kto był w Polsce wrócił zszokowany ze wcale im się nikogo nie udało poderwać za to w Czechach czy Szwecji jak najbardziej , więc skończ te bzdury o puszczalatwie Polek bo żaden Holender ani anglik Ci tego nie potwierdzi , to sa imaginacje życiowych męskich sierot , które muszą jakoś sobie usprawiedliwić ze żadna nigdy go nie chciała , radzę się zatem poprawić a nie wymyślać mity które nie mają żadnego realnego pokrycia w rzeczywistości

Gość gość
Nawet arab w Niemczech powiedział mi że łatwe x zastanawiam sie w jakich okolicznosciach byla ta rozmowa z Arabem :D

Gość gość
Ja swój pierwszy seks miałam po 2 latach związku (prawie 3 ) więc gdzie to moje puszczalstwo?

Gość gość
Ano w takich ze pracowaliśmy z jednym biurze call Center ;)

Gość gość
I błagam Cię nie mydl oczu ze polscy faceci to nie sa materialisci , moja matka zawsze musiała oddawać połowę mojemu ojcu jak coś kupil do jedzenia , ale jak matka coś kupowała to sie nawet nie zapytał czy oddać

Gość gość
lalunia... akurat wiem co przezylem z kobietami i wiem jakie sa latwe to jasne ze jak od razu zapyta o seks to kazda powei ze nie ale wystarczy pogadac wzbudzic zaufanie i juz leci

Gość gość
Widocznie znajdujesz kobiety na swoim poziomie już po twojej gadce widać kim jesteś

Gość gość
nie twierdze ze Twoj przypadek moze byc inny moze nie jestes latwa, ale ja mowie o 90 procent kobiet jakie zyja w polsce a z pokolenia na pokolenie jestescie coraz latwiejsze. Moze jestes osoba kolo 30stki to rozumie

Gość gość
Pudło mam 22 lata

Gość gość
widocznie nie ladna jestes. Widzisz nawet jak do lozka idziesz w wieku 22 lat po 2 latach tzw zwiazku to i tka jestes latwa :D

Gość gość
Taka jestem nie ładna że mam 500 likow pod zdjęciem na Facebooku i 20 komentarzy od napalonych Niemców

Gość gość
:O

Gość gość
Ps gdybym była taka brzydka jak sobie myślisz to by chłopak nie czekał na mnie 2 lata ;) ale sobie dalej wmawiaj ze kazda polka to karusia bez wartości bo właściwie tylko takie na Ciebie lecą , sorry ale mówisz że miałeś przygody z kobietami różnymi , kijem bym Cię nie tknela, sama jestem porzadna i takiego chciałam

Gość gość
hahahhaahahhaahah

Gość gość
Ode mnie odszedł facet bo zapomniałam mu kupić prezentu na urodziny xd

Gość gość
A warto wspomnieć ze sam nigdy nic mi nie kupił więc to hipokryzja

Gość gość
Nie wierze kobietom a na pewno nie Polkom

Gość gość
Ale bzdura , narodowość to kwestia umowna i od narodowości na pewno nie zależy charakter człowieka , byłem w Rosji i większość rosjanek była chamska i dużo piła , nie mówiąc o nacjonalizmie ale znalazłem jedna kobietę , która miała bardzo dobre serce , więc gadanie bzdur ze ktoś jest zły albo dobry bo ma jakąś narodowość to bzdura , ja mam bardzo fajne koleżanki Polki ale też masę głupich , jak wszędzie

Gość gość
nie no wiadomo masz racje, generalnie w skali gatunku to sprawa umowna, ale w skali ksztoltowania ogolnych cech istotna. Wychowujesz sie w innym srodowisku i to cie ksztaltuje. Ale ja mowie o masach masy kobiet puszczaja sie na prawo i lewo i prawda czy to w Polsce czy to USA czy gdzies tam

Gość gość
Autorko nie jestes za biedna tylko spotykasz debili na swojej drodze i tyle, ale kazdy zasługuje na szczęście i pewnie do Ciebie też się usmiechnie.

Gość gość
Polki może nie sa święte , ale uwierz ze rosjanki tym bardziej byś nie chciał , troche między nimi mieszkałem i paru Rosjan miało żony kazachachskiego a nawet polskiego pochodzenia bo młode rosjanki to wystroic się zrobić botox na usta i znaleźć Jelenia , a za to nawet dzieci nie chcą rodzić , ogólnie Rosja i Ukraina ma bardzo duży problem z aborcją , i bardzo niska dzietnosc, więc gdzie ta rodzinnosc ? Najwięcej dzieci z moich obserwacji maja skandynawki i chyba najbardziej lubią dzieci

Gość gość
A sami ile niby zarabiali ? Szukali sponsorki czy jak

Gość gość
wiem ze im bardziej na wschod tym gorzej a azja to juz tragedia ale latwo zaliczac

Dziewczyny co wy opowiadacie ? Mnie osobiście nie interesuje ile kobieta zarabia, ale ważne żeby pracowała obojętnie czy na kasie w markecie czy z miotłą. I chętnie bym poszedł z kimś do kina kupił napoje czy popkorn i nawet za to zapłacił.

Gość gość z Paryża
Ten pan który siedział na słuchawce i wyznacznikiem jest dla niego mentalność arabska, cóż, szkoda komentować. W krajach typu Szwecja, Francja seks jest normalną rzeczą, w ogóle nie istnieje pojęcie "łatwy", "łatwa".