Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi ? biegaja za nia jak psy

Polecane posty

Gość gość

kolezanka z pracy jest fajna osobą, dusza towarzystwa uwielbiana przez wszystkich,troche zboczona, otwarta,charyzmatyczna mowi ze niby nie miala chlopaka nawet sie nie przytulala a inicjuje z nami dotyk bez problemu faceci za nia biegaja... ona ma 21 lat czy to mozliwe? i czemu faceci tak za nia sa skoro wola dswiadczone? ona chyba klamie ale po co???

Gość gość
up

Gość gość
widzocznie ja wola a nie ciebie. zal ci doope sciska, co?

Gość gość
Nie ,ciekawi mnie to bo zawsze się śmieją z dziewic nazywając zakonnicami , moze chcą ja sprawdzić czy nie chce wyjść na łatwą bo przecież to niemożliwe że nikogo nie wyrwala-nie jest brzydka a do tego jest przebojowa

Gość gość
prymitywna jestes i nawet nie chce mi sie z toba dyskutowac zenujaca idiotka

Gość gość
To chyba faceci sa prymitywni a nie ja

Gość gość
kolezanka z pracy jest fajna osobą, dusza towarzystwa uwielbiana przez wszystkich,troche zboczona, otwarta,charyzmatyczna mowi ze niby nie miala chlopaka nawet sie nie przytulala a inicjuje z nami dotyk bez problemu x Właśnie dlatego za nią biegają, bo ma te wszystkie wymienione wyże cechy.

Gość gość
Za 21 letnia dziewica ktora nawet sie nie calowala podobno? Moze jakis facet na to spojrzy bo mi sie wierzyc nie chce.

Gość gość
O to chodzi ze wsrod facetow pozne dziewictwo jest powodem kpin. Niektórzy mówią wprost ze nie tkna takiej... a teraz co? Wiadomo może między sobą coś gadaja może to jakis zaklad ja sie z nimi nie trzymam to nie wiem...

Gość gość
Up

Ale brednie, że jak dziewica to nikt jej nie tknie... Przecież od groma facetów ma p*****lca na punkcie rozdziewiczania. No i nigdy w życiu poza tym forum nie spotkałem się z tym, żeby faceci śmiali się z dziewic, że zakonnice... A co do tematu to przy tych cechach jest niemal niemożliwe, żeby nie miała doświadczenia. Tylko co Cię to interesuje i dlaczego to faceci są prymitywni?

Gość gość
to steki bzdur dla dzieciarni że dziewica to prawik tamto ,żywicie się tym jak patologia,to g****o znaczy ,ważny jest człowiek i jak kto się przy nim czuje ,to przecież oczywiste gnoje durne

Gość gość
Dokładnie..zj****a moze być i dziewica i niedziewica i na odwrót..to zalezy od człowieka i jego osobowosci charakteru sposobu bycia czy.ludzie sie garną do niej czy do niego a nie od tego czy ma doswiadczenie seksualne czy nie