Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zinterpretować co napisała? Proszę kobiety o radę

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to forum dla kobiet dlatego chciałbym poznać samski punkt widzenia. Spotykałem się z pewną dziewczyną niezobowiązująco przez dość długo czas bo ponad rok. Ona sama chciała żeby było to niezobowiązujące, a ja na to przystałem. Jednak czasem sama mówiła, ze zaczyna się zakochować i takie tam. Stało się jednak tak, że przestaliśmy się spotykać bo ja wyjechałem. Dzwoniłem do niej ale ona niezbyt chciała ze mną gadać. Jednak wczoraj dostałem od niej smsa o mniej wiecej takiej treści :" Co u Ciebie? Mam nadzieję, ze wszystko dobrze. U mnieo w pracy działo się bla bla bla. Przypuszczam, ze pewnie masz kogos. Troche jestem o niego zazdrosna jak sobie przypomne jak cudownie bylo nam razem. Nie ukrywam ,ze jak wrocisz to chcialabym sie spotkac. Caluje i zaczynam tesknic" I tu pytanie jest takie- czy waszym zdaniem ona cos jednak czuje do mnie? I czy to " było nam razem" napisała w kontekscie ze uwazala to jednak za jakis zwiazek? Moze kobiety lepiej mi odpiedza tu na forum bo nie wiem co to znaczy jesli kobieta tak pisze, czy jej zalezy?

Gość gość
I sorry za literowki, ale pisalem w pospiechu

Gość Edziaaaaaaaa
Narobiles dziewczynie nadziei i ona teraz chce być z tobą normalną parą, tzn zebyscie zaczeli się spotykać zobowiącująco. Pytanie tylko czy ty tez do niej cos czujesz. Jesli tak to nie ma problemu. Jesli nie to jest maly problem, bo najprawdopodobniej stracisz koleżankę.

Gość Edziaaaaaaaa
Ona czeka na twój ******czyli musisz się określić.

Gość Edziaaaaaaaa
Ona czeka na twój ***********czyli musisz sie okreslic.

Gość Edziaaaaaaaa
Hahahhahah jeszcze raz :D Ona czeka na twój. R. U. C. H. Czyli musisz sie okreslic

Gość gość
Mnie na niej chyba zależy, tylko ona myślałem ,ze woli spotkania niezobowiązujące.. ale zastanowił mnie ten jej test " jak cudownie bylo nam razem"- czy ona traktowała, ze bylismy para?

Gość gość
up

Gość gość
Myślała że byliście czymś w rodzaju pary a teraz jest smutna że się rozeszliscke bo cię kocha i chce być z tobą, boże, serio nie domyślasz się?

Gość gość
Lala najpierw chciała się spotykać niezobowiązująco, ale jak to zwykle z babami, zmieniła zdanie. Plus dla niej, że potrafiła ci to napisać.

Gość gość
byl seks na tych niezobowiazujacych spotkaniach?

Gość gość
tak był. dlatego napisałem "niezobowiązujące"

Gość gość
podnosze

Gość gość
to tylko znaczy , że ma chcicę i tyle