Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż po ciazy juz mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

bylismy ze soba 5 lat..zawsze bylam ladna i zgrabna...podobalam mu sie i uprawialismy duzo sexu... po slubie bylo jeszcze piekniej...az w koncu zdecydowalismy sie na dziecko przytylam 45 kg w ciazy, ale stwierdzilam ze przeciez jak dziecko sie urodzi to wszystko zniknie... nie moglam farbowac wlosow ani za bardzo sie malowac przez to ze moja skora w ciazy wariowala... po porodzie maz nie chcial na mnie patrzec... gdy doszlo do pierwszego zblizenia omal nie zwymiotowal na widok mojego brzucha, piersi, rozstepow i celulitu kocha naszego synka, ale mnie juz nie... twierdzi, ze tylko na wszystko narzekam i ze interesuje mnie tylko nasze dziecko... zauwazylam ze spoglada na moje ladne kolezanki... bardzo przez to cierpie\ co robic

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to współczuję męża. Widocznie kochał cię tylko za urodę, gdybyś, odpukać, straciła w wypadku rękę czy nogę, z mety złożyłby pozew o rozwód, no bo jak tu się pokazać na mieście z taką "wybrakowaną" :O. Co za żałosny typ.

Gość gość
Też sie boje ze u mnie też tak będzie, moj chce trójkę dzieci a ja juz teraz sie sobie nie podobam.. co dopiero po ciazy :(

Gość gość
A moglas usiasc obok. Slowa krasc. Ciaza zmienia ale do tego stopnia ? :( Z czasem zadbaj o siebie, a maz niech ci w tym pomoze. Lasery powinny rozjasnic rozstepy. Lifting piersi moze brzucha. Swoja droga jakim cudem przytylas 45 kg ? Ja mialam zatrucie ciazowe i tez przytylam bardzo duzo chyba z 30kg ale w miesiac po porodzie 20kg mi zeszlo, bo to byla opuchlizna, a nie tluszcz...

Gość gość
To chyba nie przez ciąże. Chyba, że to przez nią zaczęłaś tak ciągle narzekać. Pewnie się wszystkiego czepiasz i jesteś wpatrzona głównie w dziecko skoro w ciąży nawet się malować nie mogłaś? Teraz pewnie po ciąży przy małym dziecku nie masz też na to czasu to i ochoty na Ciebie nie ma.

Gość gość
Jakim cudem przytylas 45 kg ? Znam kobiety które tyły 30 kg ale 45?

Gość gość
Po polsku pisze się seks, a nie sex. To tak na marginesie.

Gość gość
denne prowojkejszyn...45 kg hahahahahah ,ośmioraczki?;-D