Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włączcie TTV, Damy i Wieśniaczki PL, ale żałosna wielodzietna patologia haha

Polecane posty

Gość gość

obsrańce jedne 5 bachorów, zyją jak szmaciarze w chlewie zarobic kasy nie potrafią ale je/bać się w pisde bez gumy to potrafia :D takim ludziom powinni PRZYMUSOWO usuwać macice, jajniki , wyrywać nasieniowody facetom :D niecierpie takiego pospólstwa

Gość gość
Ta "dama" nie lepsza. Tandetny wygląd, czorne kudły, zerowa inteligencja i głupawy śmiech. Pustak jakich wiele.

Gość gość
A ty głupia blondyno masz braki w obyciu i takcie (a'propos sytuacji przy kominku).

Gość gość
i tak wygląda lepiej niż ta wieśniaczka krówsko rozpłodowe bez zębów

Gość gość
Czorne kudły + solara + futerko + różowa walizka = typowy debil wioskowy. I jaka brzydka. Ma zeza chyba.

Gość gość
Takiej holocie daja 500 plus. Ja bedac lekarzem mam ledwo ponad 2 na reke na miesiac za 9-11 h dziennie (bez darmowych dyzirow) w uragajacych warunkach w powiatowym szpitalu

Gość gość
Na temat tej ze wsi nawet się nie wypowiadam, bo tam nie ma co komentować. Dobrze, że PiS dał zasiłek na poziomie zachodnioeuropejskim, bo w innym wypadku ta rodzina nie miałaby nawet na kołdry dla dzieci.

Gość gość
Dlaczego biedni nigdy nie używają kondomów, pigułem anty, pigułek poronnych a potem ryczą i wyciągają łapska po kasę z MOPS? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?

Gość kafe cool
bo są debilami, inaczej nie byliby biedakami :classic_cool:

Gość gość
Do lekarza: uważam, że jeżeli lekarz jest porządny i nie balangował na studiach, miał średnią 4.5 wzwyż i jest dobry w tym co robi, dokształca się sam, czyta, nie słucha tylko tego, co wciskają nam koncerny farmaceutyczne, to powinien zarabiać baaaardzo dobrze. Powinna to gwarantować ustawa, albo konstytucja, jak w przypadku sędziów. Powinien Pan zarabiać minimum 6-8 tys. na rękę na miesiąc i to bez nadgodzin.

Gość gość
21:18 też tak myślę, ale "lekarz" jesli jest naprawdę lekarzem to na bank ma prywatny gabinet, w którym kosi siano

Gość gość
I właśnie dlatego powinien zarabiać tyle, żeby opłacało mu się na państwowym leczyć ludzi za darmo. Nawet 20 tys. na miesiąc bym mu dała, w końcu mamy wzrost gospodarczy niespotykany od drugiej wojny światowej. Dzięki PiS btw. Nara hejterzy.

Gość gość
A kysz pisiorze

Gość gość
Polska wersja ma za zadanie kompromitować ograniczone osoby

Gość gość
Tańczyła wsiura na lodzie i się bała?

Gość gość
Tak koło manufaktury w łodzi tańczyła i się bała :D a ta dama króliki łapie widzieliście :D

Gość gość
I dobrze, trzeba tępić takich ograniczonych co tylko fiutem i pochwą myślą jak tu się grzmocić

Gość gość
jak widzę na paznokciach tipsy, w ogóle jak widzę długie paznokcie u kogokolwiek, to mi się rzygać chce. Normalnie mnie na wymioty zrywa. Jak ludzie mogą w tym chodzić? Mi jak odrosną o 1 mm już czuję się źle i przycinam/przypiłowuję. I nie mam zaniedbanych rąk, na krótkich paznokciach nawet hybryda/lakier wygląda lepiej. A jaka higiena i wygoda. No ale co wieśniary mogą o tym wiedzieć?

Gość gość
o lekarza: uważam, że jeżeli lekarz jest porządny i nie balangował na studiach, miał średnią 4.5 wzwyż i jest dobry w tym co robi, dokształca się sam, czyta, nie słucha tylko tego, co wciskają nam koncerny farmaceutyczne, to powinien zarabiać baaaardzo dobrze. Powinna to gwarantować ustawa, albo konstytucja, jak w przypadku sędziów. Powinien Pan zarabiać minimum 6-8 tys. na rękę na miesiąc i to bez nadgodzin. Dziekuje. Widzisz mi kaza czasem robic za przyslowiowa zlotowke dyzury. Po pare godzin w poradni, pozbiej ide na oddzial i pozniej czesto siedze na sorze bo tam tez musze obsluzyc pacjentow. Kazdy i tak niezadowolony. Rano wstaje o 5:30, jade na odprawe na 7:30 pozbiej obchod i normalna robota w klinikach. Przeciez ja wychodze stamtad w nicy, nie wiem jak wyglada slonce. Mam 2350 , przeciez to czlowieka krew zalewa

Gość gość
21:46 Może spróbuj uderzyć do innego szpitala, może w większym mieście? Z drugiej strony bycie lekarzem to też służba, a w małych miasteczkach i na wsiach też mieszkają ludzie potrzebujący czasem lekarza. W tym miejscu nasuwa mi się na myśl postać doktora Pawła Obareckiego z "Siłaczki".