Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyjecie za najnizsza krajowa badz niewiele powyzej w Londynie

Polecane posty

Gość gość
Kazda pensja ponad minimum to benefit szmato. Zyjesz na koszt angielskiego podatnika. Nik ci nie bronil uczyc sie w w pl ale ty szmato wolalas imprezowac i spiertolilas do uk ze wstydu:D

Gość gość
Oddawac albo do wiezienia buehehe :D

Gość gość
Hmmm...nie, po prostu nie uczyłam się w PL. Czy to dla twojego mózgu jest zbyt trudne do przetworzenia?

Gość gość
Nie ma żadnych benefitów już w uk!

Gość gość
Sa benefity dlatego tam polaczki siedza i gniją:D :classic_cool:

Gość gość
No wlasnie! Siedza bo tam lepiej niz w Pl i wlasnie dlatego tam pojechali! Wiec skoncz juz pieprzyc jak to w Pplsce tanio i cudownie - kto mogl to uciekl

Gość gość
a angole wogóle nie pracują i żyją, to dopiero sukces

Gość gość
Moja ukochana GB dała mi wszystko czego nie dała mi PL. Miałam pecha urodzić się w PL, ale błąd już naprawiony. Jestem Brytyjką, z brytyjskim paszportem, poddaną prawdziwej, brytyjskiej królowej a nie jakiemuś prezesowi z dooopy wziętemu. Mam was nadwiślańskie ćwoki w dooopie.

Gość gość
Nie znam nikogo bezdzietnego i zarabiającego malo kto dostwalby zasiłki w Londynie. Jesteś sam to sobie zarób i radź. Tak to wyglada

Gość gość
My polacy dobrze wykorzystujemy fundusze ktore nam sie naleza. Moj sasiad pokazywal angolowi z uka swoj dom w PL. A brytol wielkie oczy i wywalona morda ze mamy w Polsce pojedynczy kurek i bojlery. I brak starych dywanów! Kurfa jaki debil haha. Myslal ze w PL domy nadal z drewna hahaha. Brytole nie umialy wykorzystac funduszy UE mimo bycia tam dluzej niz PL. Beda dalej mieszkac w kurnikach i poza Europa hehe. W przyszlym roku funcik po 3 zl jak city peerdolnie. Poki co przysylajcie osrusy gotóweczke , potrzebujemy na polskie rodziny z 500+.

Gość gość
Jestem Polakiem a nie obskurnym brytyjczykiem który gnije na urągającej człowieczeństwu flacie w waszym śmiesznym kraiku z obrzeży UE. My Polacy dobrze znamy swoją wartość. Polska kultura, osiągnięcia przemysłowe nie mają sobie równych na świecie. Należało do nas pół UE a teraz rozkoszujemy się ich majątkiem, którego nigdy nie oddamy i bedziemy ciagnac kase. I co? Nie podoba się? No to pocałujta nas w polska dooopę!

Gość gość
Kocham Cie moja ukochana S i UK nad zycie!:)