Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy przenioslyscie dziecko do swojego pokoju?

Polecane posty

Gość gość

Corka skonczyla pol roku I dzis pierwsza noc spala u siebie w pokoiku.Jakos jest mi zal..I mam watpliwosci czy nie za wczesnie przenioslam ja do.swojego pokoju.

Gość gość
A co chcialas zeby spala z wami do odebrania dowodu? To sa wlasnie symptomy nadopiekunczych matek. Maly spi u siebie od 5miesiaca. Przenioslam bym go nawet wczensniej ( okolo 3msc) ale mieszkalismy w kawalerce:)

Gość gość
Ja spalam z mloda dwa lata, balam sie ze sie zatrzyma, a po za tym karmilam piersa

Gość gość
Jak miał 2.5 roku to zaczął spać w swoim pokoju. Wcześniej głównie z nami w łóżku.

Gość gość
Tu autorka...tez karmie piersia,ale z jednego pokoju do drugiego daleko nie mam.Mloda od poczatku przesypiala cale noce,ale od miesiaca budzi sie w nocy 1-3 na jedzenie.Tez boje sie,ze sie zatrzyma dlatego mam monitor oddechu(juz dwa razy dal znac,ze nie oddycha).

Gość gość
Od początku dziecko miało swój pokój czasem dla wygody wstawialam je do nas ale to były chwile teraz następne od razu będzie miało swój pokój i najwyżej ja w trudnych momentach bede tam spać.

Gość gość
U nas dzieci spały z nami w sypialni w swoim łóżeczku później jak miały 2 i 3,5 dzieci wybrały sobie same łóżka i spały razem w swoim pokoju.