Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko za szybko sie rozwija

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko raczkuje i siedzi o skonczenia 6,5msc Teraz ma troche ponad 7 msc i wstaje. Szuka czegos do podparcia i wstaje. Czy to jest aby zdrowe dla jego kregoslupa? :( jak myslicie

Gość gość
Jestes debilem

Gość gość
Tez tak mialam, oprocz tego , wspinala sie na meble.Balam sie ze spadnie , wiec nie zostawilam dzieciaka na 2 min samego w pokoju ,az nie zaczela chodzi.Nauczyla sie chodzic kolo roku, a wspinanie po meblach nadal zostalo i tak kolejne pol roku spedzila w zasiegu moich dloni. Nie uznaje chodzika, ale z perspektywy czasu chyba powinnam ja wzadzic don!

Gość gość
O ile robi to samo bez pomocy osob drugich,to nie masz sie czego obawiac,krzywdy sobie nie zrobi.Moja corka majac 7 mies.wstawala trzymajac sie szczebelek lozeczka.

Gość gość
Moj syn wstal majac 6 i pol miesiaca. Nie raczkowal. Poszedl samodzielnie jak mial 9 miesiacu. Jest zdrowy i bardzo *****iwy i sprawny fizycznie. Ma 6 lat.

Gość gość
RadZilabym miec pod kontrola. Moj corka stala juz na nozkach w wieku 6 miesiecy za raczki potrafila chodzic stawala prZy meblach podnosila sie. W wieku osmiu miesiecy zaczela chodzic sama bez pomocy osob drugich czego egektem byly krzywe nozki. Kilka lat jezdZilam z nia do ortopedy zeby wyprostowac jej iksy. Teraz ma 13 lat jest prosta jak strzala ale mimo wszystko po co niepotrZebnie skazywac dziecko na jezdzenie po lekarzach a siebie na koszty

Gość gość
Potrafi sie wspiac na poduszke czy legowisko psa( ktore jest wyzej niz podloga) Najlepiej wychodzi mu wspinani sie na mame potrafi calkiem sam rozprostowac nozki Niechce zeby zrobil sobie krzywde