Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staranka o ciaze a wynik testu.Jak to z tymi testami jest. Zapraszam.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj pisalam tu na forum ze robilam 2 testy i po 30 minutach wyszedl mi cien cienia drugiej kreski. Dodalam zdjecia i zdania byly podzielone. Jedni gratulowali ciazy a inni objechali z gory na dol ze to nie ciaza a wynik testu po takim czasie jest niemiarodajny. Inni tez kazali powtorzyc test dzis rano i odczytac w przepisowym czasie co tez uczynilam. Wynik odczytany po niecalych 5 minutach zalaczam na zdjeciu. https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/IzWRUwxp5WI4XKvNTRh~6crbc_gEUg

Gość gość
Ja tam nadal nic nie Widze. Widzę ze obsesja ci sie zaczyna, staranka?:O idź zrób betę jutro jak nie mOzes sie doczekać.

Gość gość
Nie nie obsesja drogi gosciu. Ale widze ze Ty jestes starszna pesymistka. Owszem jutro ide na bete zeby potwierdzic ten test a tu wstawiam drugie zdjęcie bo tamto bylo byc moze w zlym świetle robione. I powiedz czy naprawde nie widzisz tu pozytywnego testu ? https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/XthSjK9cAB1TVv7uQw6nRh6JTuWnB5

Gość gość
Ja tez widzę tam cień. Ja tez taki miałam a po 4 dniach już dwie grube krechy. Jeśli odczytane po 5 minutach, tak jak mówi test to wynik pozytywny!

Gość gość
O 9.55 dodałam drugie zdjecie w lepszym świetle

Gość gość
I co? cale forum ma analizować przez monitor twój test?! Weź ty się ogarnij "staranka".

Gość gość
Gosiu z 10.04. Z tego co wiem to jest to moejsce gdzie ppruszamy tematy zwiazane z ciaza itp wiec moge dodac nawet 15 testow. Wiem ze nie jestem jedyna w takiej sytuacji i byc moze ten watek pomoze jakiejs dziewczynir rozwiać wątpliwości co do takich testow. Zastanawia mnie tylko co osoba tak bardzo nieuprzejma robi w miejscu gdzie kobiety pisza o ciąży, dzieciach i tematach z tym zwiazanych.

Gość gość
Jak z testu nic nie wynika, to watpliwości mozna sobie rozwiać badaniem beta bądź dać sobie troche czasu i potem wykonać kolejny test. Sama pisałaś, ze masz rożnej długości cykle, z tego wynika, ze nie zawsze wiesz dokładnie którego dnia ma pojawić sie okres; także nie szalej z tymi testami. Ja tam nic nie widzę. A to "staranka" to mi sie kojarzą z taka nawiedzona, ktora wpadła w obsesje, rzuca błotem W kobiety, które po prostu zaszły w ciąże, wie dokładnie kiedy ma "owulke" bada "tempke" i seks sprowadza jedynie do poziomu zapłodnienia; juz w ogóle nie potrafi sie nim cieszyć i nie jest spontaniczny, tylko zaciąga męża do roboty na czas ww owulki:/ beznadziejne te infantylne zdrobnienia:/

Gość gość
A jesli kobieta czeka do 35 roku zycia, wcześniej kilkanaście lat biorąc hormony anty, to niech sie potem nie dziwi, ze takie problemy z zajściem.

Nie przejmuj się hejtem ludzi... przecież wiadomo, że bedą cię zjeżdżać za wszystko oby tylko dogryźć, zrobić na złość... Nie wiem jaki jest w tym cel... może po tym się lepiej same czują. Powiem tak, zdjęcia niestety nie mogę włączyć, ale moja historia z ciąża zaczęła się właśnie od cienia na jednym z testów :) od razu pobiegłam po inne. Ba nawet na becie wcześniej byłam przed testami, bo taka niecierpliwa jestem ( oczywiście za wcześnie i beta wykazała bak ciąży - tydzień po, czyli jakoś kilka dni po spodziewanej miesiączce ciąża ;) ) Co do testów to miałam z 5 na których był cień cienia i tak to była ciąża. :D

Gość gość
Kochana jestes w ciazy!!! Olej hejty zazdrosnych bab :)

Gość gość
Widzę drugą kreskę ale na gratulacje myślę,że za wcześnie. Nie nastawiaj się tak bo rozczarowanie bardzo zaboli.

Gość gość
STARANKA S T A R A N K A ja prdl :-P

Gość gość
Jesteś w ciąży!!! Mój pierwszy test wyglądał tak samo :-D. A dziś moje szczęście ma już 5 lat. Gratuluję!

Gość gość
Ja wiem zw ryzyko jest zawsze ale do tej pory obie ciaze byly bezproblemowe i jedynym problemem bylo rozejscie kosci spojrnia lonowego wiec modle sie aby i z ta bylo podobnoe

Gość gość
No i ta tym ostatnim zdjęciu juz widac ten Cień dokładnej

Gość gość
Jutro rano wybiore sie na betę

Gość gość
Gość 10:47 - a po czym wnosisz, ze kazdy kto zwyczajnie sie irytuje na takie tematy jest zazdrosny?

Gość gość
Może to i ciąża, ale radzę wstrzymać się z radością do drugiego wyniku bety (prawidłowy przyrost). Na tym etapie duża liczba ciąż to ciąże biochemiczne. Niestety ciąża pozamaciczna to też częste zjawisko, a o tym czy zarodek rozwija się prawidłowo dowiesz się na usg w 13 tygodniu, więc naprawdę nie warto jeszcze informować rodziny ani znajomych. Ja o ciąży powiedziałam wszystkim jakoś w 20 tygodni, po badaniach genetycznych i ustaleniu płci, żeby uniknąć wkurzających domniemań :P

Gość gość
STARANKA ,uff

Gość gość
Wiem ze zdarzaja sie ciaze biochemiczne i pozamacuczne ale Boze kochany czemu mi tak zyczycie. Nie jestem w ciazy po raz pierwszy tylko jak sie szczesliwie ulozy to zostane mama po raz trzeci i mam nadzieje ze z ciaza bedzie ok. A co do mowienia rodzinie wiem kiedy jest na to czas i narazie wiemy tylko ja i maz.

Gość gość
No to gratulacje!jest drugą kreska to jest ciąża! Byłaś w ciąży więc wiesz jak odczytać wynik testu po co tutaj pytasz?

Gość gość
Boże współczuję dziecku tak ograniczonej matki.Niby 3 dziecko a nadal nie wie jak działa test ciążowy i wspomaga się forum..Masakra.

Gość gość
Też uważam, że po tych starankach jesteś w ciążuni. Szykuj się na dzidzi. :)

Gość gość
Ja mialam dwiw kreski, jedna blada ale zauwazalna golym okiem, cieszylismy sie z mezem a potem dostalam okres. Ja juz w cienie nie wierze

Gość gość
Chyba nie wszyscy do konca zrozumieli po co byl ten watek założony. I bardzo prosze nie wyzywać mnie od ograniczonych . Moim dzieciom tez nie ma naprawde zadnej potrzeby współczuć.

Gość gość
A co do cienia na teście to cienie byly wcziraj. Dzis pojawila sie druga kreska, jasniejsza ale normalna , dostrzegalna nawet z daleka. Ale juz naprawde nie bede klocic. Wiem jednakze jest wiele kobiet ktore maja posobna sytuacje i jak juz wcześniej pisalam byc moze dla nicg ten watek bedzie jakims punktem zaczepienia. Jutro ide na bete wiec moze wieczorem napisze wynik. Choćw sumie zastanawiam sir po co ? Nawet jesli bedzie wszystko ok to i tak znajda sie "życzliwe" ktore zaczna inna spiewke zw one tez mialy bete i cos tam cos tam. Pytanie tylko skad w Was drogie Panie tyle jadu i zlosliwosci. Wiem ze w dzisiejszych czasach hejt jest na porzadku dziennym ale litości babeczki. Kobieta kobiecie wilkiem. Byle tylko dopiec i dogryzc. Masakra.... Pozdrawiam tych szczerze zyczliwych i tych złośliwych rowniez. Autorka postu

Gość gość
No ale "staranka"? Serio? :-D