Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staranka o ciaze a wynik testu.Jak to z tymi testami jest. Zapraszam.

Polecane posty

Gość gość
Tak staranka. Napisane zdrobniale tak o dla przekory . Ludzie ogarnijcie sie..przyczepiliscie sie do jednego slowa w tytule watku ? To jest chyba bardziej nienormalne niz sam fakt ze tak napisalam.... brak slow poprostu......

Gość gość
Gratulacje :) ja mialam jeszcze bladsza kreske a dzisiaj juz 24tc ;) powodzenia

Gość gość
Dziekuj***ardzo ;-) Narazie podchodze do tego z dystansem i czekam cierpliwie na rozwoj sytuacji. Do swojej gin zapisze sie dopiero na sam poczatek sierpnia jesli faktycznie beta z krwi potwierdzi test. Zamierzam tez oczywiscie powtorzyc po dwoch dniach zeby miec porownanie bo tak postepowalam w drugiej ciazy ;-) Jutro dam znac co z beta. A wizyte tak czy siak musze odbyc przed 4 sierpnia poniewaz wyjezdzamy na urlop ;-)

Gość gość
Dziewczyny wlasnie sprawdzilam czy sa juz wyniki bety z krwi i moja beta wynosi 35,7. Jest to moj 32 dc i dzis powinnam dostac @ wedle wyliczen średniej z ostatnich 6 miesiecy ;-)

Gość gość
Jak jak zrobiłam dwa testy na początku ciąży, to ledwo zakropiłam i od razu pokazywało mi 2 czerwone tłuste kreski, nawet nie zdążyłam oczu odwrócić, żeby spojrzeć za 3 minuty. Wynik był dosłownie w parę sekund a po 3 min jeszcze bardziej :) Nie rozumiem sensu robienia testu tak szybko, lepiej zaczekać min tydzień.

Gość gość
Gratuluję!!! :-)