Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Person111

Moja dziewczyna zostala wykorzystana seksualnie

Polecane posty

Witam. Mam problem i nie wiem jak zareagować .Jestem z moją dziewczyną juz 3 lata i ostatnio powiedziala mi że jej były chlopak wykrzystał ją seksualnie jak byla z nim związku. Użył siły wobec niej zeby to zrobic a ona nie potrafiła sie przeciwwstawic siłowo. Nie chciała tego a to bydle zmusiło ją do tego swoimi miesniami. Po tym rozstali sie i wtedy po pól roku poznała mnie, mowila ze juz zapomniala o tym ale wrocilo. Prosze powiedzcie mi co mam zrobic, znam go zwidzenia wiem gdzie mieszka i mam ochote odwdzieczyc mu sie za to co zrobił ale ona nie chce zebym sie w to wtrącał sama sobie z nim poradzi. Prosze jeszcze raz o wasze opinie

Gość gość
Ciesz sie ze ci to powiedziala, ufa i nie wstydzi się. Ja zostałam zgwalcona prawie 4 lata temu, zastraszana. Mam chlopaka od 1,5 roku i nic mu nie powiedzialam bo mi wstyd. Rozmawiaj z nią ale nie wyciagaj na siłę słów

Gość gość
jak to co masz zrobić , jak mu nie dasz prawym sierpowym , to drugi raz może to uczynić . Póki co , kup sobie worek i napełnij piaskiem i umocuj na drzewie w piwnicy lub ogrodzie . , ćwicz prawy sierpowy , bo może że spotkasz go przypadkiem. Tego można by uniknąć tylko wtedy , gdyby dziewczyna zgłosiła na policję .