Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doris741

plakat na ścianę z fotografii

Polecane posty

Witajcie, w piątek wreszcie zakończylismy wraz z mężem remont pokoju córek. Wygląda przepięknie , i jestem naprawde szczęśliwa,z tego jak się prezentuje. Teraz czas na dodatki, gdyż jestem bardzo drobnostkowa i zwracam uwagę na szczegóły, chcę aby dosłownie wszystko było dopracowane. Dziewczynki w pokoju mają pomalowaną na różowo dużą ścianę na ktorej w tym momencie nie ma kompletnie nic. Początkowo chciałam kupić zgodnie z ich chęcią jakiś obraz na którym byłyby postacie z bajek, jednak po dłuższych rozważaniach wraz z mężem stwierdziliśmy, że lepszym pomysłem będzie po prostu duża ich fotografia. Moja przyjaciółka będąc ostatnio u nas zrobiła im zdjęcia więc mam aktualną fotografię idealną na ścianę. :) Z tym,że waham się na co się zdecydować czy wywołać i włożyć do antyramy czy raczej zdecydować się już na coś bardziej profesjonalnego np. https://fotojoker.pl/fotoplakaty-i-fotoobrazy/plakaty.html Co sądzicie co będzie lepiej się prezentować? Liczę na Wasze rady ! P.S czy ktoś z Was zamawiał właśnie taki plakat z ich firmy? Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Sądzę że ta twoja reklama jest dziecinna jak plakat do pokoju dzieci