Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie 6 miesiąc a nie mam brzucha

Polecane posty

Gość gość

Z dzidzia wszystko w porządku,to moja druga ciąża. Przytyłam 4 kg,a brzucha brak...

Gość gość
Ty głupa krowo rozpłodowa, 500+ ci w głowie tylko pewnie.

Gość gość
No i co z tego? Aż tak ci zależy żeby brzuchem świecić na prawo i lewo? Czy nie jest najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok? Ile masz lat ułomna babo...

Gość gość
44 mam,co ma piernik do wiatraka

Gość gość
To ze wiatrak robi mąke głupia krowo.

Gość gość
A to, że masz myślenie dwudziestolatki

Gość gość
A nie pomyślałaś,że o pierwsze dziecko starałam się 11 lat

Gość wdbiunsoujqwno2ju08
tez tak miałam ... dopiero w ósmym miesiącu brzuch nagle zaczął rosnąć :) z każdym dniem był coraz większy aż w 9 miesiącu stał się ogromnyyy... Aż nie mglam sie nadziwić że miałam problem z "małym brzuchem" . Potem juz tylko odliczałam dni do terminu bo bylo mi strasznie cieżko. Urodziłam 2 tygodnie temu. Niestety przez nagły, szybki i znaczny przyrost wagi moja skóra tego nie wytrzymała i mam straszne rozstępy :(

Gość wdbiunsoujqwno2ju08
Jedna rada - ciesz się że jeszcze masz mały brzuch. To nawet nie 6 miesiąc, u mnie w tym czasie nie było widać bym wogóle była w ciąży. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja praktycznie do końca miałam mały brzuch. Nie urósł mi prawie w ogóle. Wyglądałam, jakbym sobie dobrze pojadła. :) jednak to dlatego, że regularnie chodzę na siłownię i mam bardzo umięśniony brzuch. Może u Ciebie powód jest ten sam?

Gość gość
Zależy jak dziecko ułożone. Ja też miałam mały brzuszek narodził długo. W całej ciąży przytylam 10kg

Gość gość
Mnie na przełomie 5 i 6 miesiąca tak wywaliło, że szok. A jestem dosyć wysoka 172cm Jednak wzrost nie ma z tym nic wspólnego

Gość gość
Tez tak mialam :) nie martw sie! Przeciw rozstepom najlepiej dziala codzienny specjalny masaz brzucha- uszczypniecie (tylko uchwycenie skory, nie sciskanie skory) z zakretasem, masaz calego brzucha koliscie, wykonany przez meza wieczorem w lozku . :) Zadne kremy, itp. Ten masaz skory brzucha naciaga i uelastycznia tkanke laczna. Im bardziej napieta skora, tym wazniejszy jest masaz! To zdaje mi sie byla rada nawet Michaliny Wislockiej. Moja mama miala okropne rozstepy po ciazy i ja nie chcialam do takich dopuscic i w ten sposob udalo sie. :)

Gość gość
z tym masowaniem brzucha to w 6 mcu lepiej uwazac

Gość gość
Moi rodzice do dnia porodu nie wiedzieli że jestem w ciąży, a mieszkałam z nimi (miałam 17 lat). Dziecko się ułożyło jakoś z tyłu, a ważyło 3,5kg.

Gość gość
Ja mialam tak maly brzuch przy porodzie ze zbieglo sie pol szpitala ,mysleli ze wczesniak. Teraz 3 mc , a brzuch mam jak w 6:x no ale nic nie przytylam jeszcze