Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam przyjaciółki, przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Szukam przyjaźni.Preferowana os.uczciwa i otwarta, towarzyska. Może być cicha, ale z klasą. Nie wierzę, żeby ludzie się zmieniali na długo dlatego prosze nie tracic mojego czasu ;) Powiem wprost - nie szukam pochlebców, bo mam ich aż za dużo. Szukam osoby , która będzie prawdziwa , na którą mogłabym zawsze liczyć, będzie uczciwa, lojalna, nie obgada,nie oczerni, będzie wobec mnie szczery/a,nie przekaże dalej moich sekretów, będziemy siebie szanować nawet po ewentualnej kłótni czy zerwaniu znajomości lub śmierci któregoś z nas ; ). ;> Wiem, że ciężko taką osobę znaleźć, tym bardziej na forum, ale kto nie szuka ten nie znajdzie... :D Wiek i płeć bez znaczenia. Ja mam 22 lata, woj.pomorskie ale często jestem w różnych częściach kraju. Mój email : malinowska9@o2.pl

Gość gość
Ja mam 25lat wroclaw... dziwne ale mam dzisiaj taki dzień a ostatnio nawet więcej mam takich dni, że czuje się samotna... chciałabym pójść na imprezę, moc z kimś na żywo porozmawiać oprócz mojego faceta, który mnie już zaczyna drażnić... mam dwie dobre koleżanki chociaż nad jedną z nich być się zastanowiła bo zaczyna gwiazdorzyc a ta druga z kolei niestety wyjechała do Niemiec choć za parę miesięcy ma wracać póki co mamy kontakt telefoniczny...ona jest takim moim ideałem przyjaciółki siostry itp.. jest o dziwo jedynaczka, samotna również 25lat ...baardzo atrakcyjna typ latynoski, inteligentna, spokojna ale w sensie takim że nie da się jej tak szybko wyprowadzić z równowagi..z nią tak naprawdę każdy może znaleźć wspólny temat, mimo tego ma tylko mnie i rodzinę . .jakie to przykre, że ludzie płytcy, z zawyzonym ego i sztucznym fejsbookowym fejmem nigdy nie są sami a porządni ludzie z pełną kultura, imprezowi ale też lubiący przygody, spływy kajakami, podróże, spontany siedzą w czterech ścianach sami ..i nie mówcie mi że to ich wina bo tak nie jest ..osoby te ż racji wysokiej kultury osobistej nie są nachalni więc prosić się o to aby ktoś łaskawie z nim wyszedł na piwo nie będą właśnie na tym polega między innymi szanowanie siebie samego ..mam czasem wrażenie że te wszystkie brzydkie osoby, ze znikomą wiedzą o świecie i życiu po prostu sami nakładają maskę niezwykle przebojowych ludzi takich do przodu i tym przyciągają ludzi, ciągle promowanie swojego życia na portalach mam wrażenie że nic poza tym nie robią...i przeważnie mają kasę a przynajmniej tak innym to pokazują