Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie domki dla lalek barbie mają wasze dziewczynki .

Polecane posty

Gość gość

Jaki polecacie kupić ? Tak do 300 zł jak będzie 350 to nie będzie tragedii.

Gość gość
Up nie mają wasze dziewczynki żadnych domków ?

Gość gość
Moje córki nie mają domku dla barbie bo w ogóle się barbie nie bawią. Pomimo, że mają ich całą szufladę - dostały "w spadku" po kuzynkach. Po prostu nie lubią, wyciągają może raz na pół roku. Uwielbiają natomiast bawić się ludzikami playmobil i dla ludków tej wielkości mają domek. Drewniany, z lidla. Ale samym domkiem akurat bawią się dość rzadko, dużo częściej wyciągają mebelki i urządzają alternatywnepomieszczenia na podłodze.

Gość gość
Kinga trza byc niespelna rozumu by za kawalek koca i kilka kijow od miotly dac 350 zl. Moja corka tez ma namiot i fakt bawi sie nim juz ktorys rok, ale dalismy za niego 50 zl, zreszta taki cos zie kurzy isyf zbiera w srodku, nie powinien stac rozlizony caly dzien. Co do domku, corka nie lubi lalek, do domku wprowadzily by sie pewno smoki:x jakies 20 lat temu mialam cos na wzor tego https://image.ceneo.pl/data/products/47841211/i-kidkraft-bardzo-duzy-domek-dla-lalek-barbie-country-estate-swiatlo-dzwiek-65242.jpg . Jedyne co mi sie w tym podobalo, to mozliwosc samodzielnego skompletowania podlogi i scian. Tez wolalam klocki!

Moje dziecko nie dostało nigdy domku dla lalek chociaż bardzo chciała mieć taki jak koleżanki, ale stwierdziłem, że podziałam na jej wyobraźnie, tak więc kupiłem jej klocki : http://ninjalublin.pl/klocki-zawsze-w-modzie/ I powiedziałem, że jak tak bardzo chce domek dla lalek to ma sobie go zbudować, a ja dokupię jej tyle tych klocków ile będzie chciała, troszkę się przeliczyłem bo budowała domek do którego ona sama się mieści i wydałem duże pieniądze na te klocki jednak było warto, teraz zaprasza połowę osiedla i wszyscy mówią, że ma najlepszy domek dla lalek i tak właśnie dzieki kreatywności dzieci wiedzą jak bawić się klockami czy to lego czy innymi.