Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość WestFox

Potrzebuję pomysłu na prezent!

Polecane posty

Gość WestFox

Potrzebuję pomysłu na prezent dla mojego chłopaka Ma 24 lata Kocha Straż pożarną (oboje do niej należymy) Uwielbia muzykę (sam składa sety - czasem nagrywamy nawet razem wspólne sety) Uwielbia gry komputerowe (gra w Simulator Ciężarówek/Farmy?Straży Pożarnej i od czasu do czasu w CS) Lubi motoryzację (sam miał kiedyś ścigacza , obecnie ma choppera i skutera , a planuje kupić crossa) Bardzo cieszy się z prezentów od serca (własnej roboty ,albo które mają wartość mentalną ) Na walentynki dostał ode mnie 100 powodów dla których go kocham (nie z internetu) to miał łzy w oczach Bardzo lubi pomagać w gospodarstwie , okres żniw to dla niego wisienka na torcie Chciałabym ,żeby to było coś oryginalnego i od serca , ale nie mam totalnie pomysłu (cena na materiały nie gra roli) sama jestem dość uzdolniona artystycznie więc robótki nie straszne dla mnie ,więc dziewczyny proszę pomocy :( podawajcie proszę wszystko co przyjdzie wam do głowy albo podsyłajcie zdjęcia bo ja już kompletnie nie mam pomysłu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować