Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann98

Jestem otyła i wszyscy mówią mi, żebym schudła.

Polecane posty

Gość Ann98

Nie wiem czy to już otyłość kliniczna , ale ważę 126-128 kg przy wzroście 172cm .Moja waga mi nie przeszkadza, mogę robić wszystko co każdy inny człowiek, problem w tym , że przeszkadzają mi ludzie a szczególnie rodzina która cały czas mi mówi, że może bym się zaczęła odchudzać...skończyło się na tym, że moja mama robiąc obiady specjalnie nakłada mi mniej niż ojcu i bratu przez co często są kłótnie, bo ona wie, że lubię jedzenie, a moja waga mi nie przeszkadza, ale sama przymusem chce mnie "odchudzić" .Jedyny mój problem to ciuchy, bo jednak trudno dla mnie coś znaleść, ale szczerze wole to niż dieta i ćwiczenia...nienawidzę owoców i warzyw.Wg. mnie w życiu nie wolno się ograniczać i trzeba z niego korzystać garściami , bo życie mamy tylko jedno...a odchudzanie to są dla mnie ograniczenia. Co wy sądzicie?

Gość gość
masz partnera?

Gość gość
powiedz że masz grube kości

Gość gość
Myślę, że dla zdrowia warto schudnąć. Sama jestem osobą ze sporą nadwagą, lubię zjeść i wiem, że jest ciężko. Ważę mniej niż Ty, a jednak odczuwam nadmiar kilogramów, jest mi bardziej ciężko niż kiedy byłam lżejsza, choć kondycję mam niezłą bo codziennie jeżdżę na rowerze. Skłonności do otyłości mam w genach, nie jem nie wiadomo ile, ruszam się a jednak jest mnie za dużo.

Gość gość
Marna prowokacja.

Gość Edziaaaaaaaa
Chudnie się przede wszytkim dla zdrowia. Przez otylosc jestes narazona na duzo więcej chorob niz ludzie o normalnej wadze. Wyobraz sobie, że jutro dostaniesz raka jelita grubego przez otylosc i co? Rób wszystko, żeby zapobiegać.

Gość gość
Mój ulubiony troll "Trzy kropki..." zawsze pełny pomysłów :D

Gość gość
Może jakieś zabiegi wyszczuplające? Dużo dobrych opinii słyszałam o zabiegach Redustim - można po nich schudnąć nawet trzy rozmiary. Wykonują je w Vici Clinic w Krakowie. Pakiet 8 zabiegów jest w cenie 1090zl, ale naprawdę dają super efekty.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Slimunox są pierwszymi tabletkami jakie stosowałam.Według mnie naprawdę warto się wspomagać tabletkami.Każdy wybiera swoja .Ja za pierwszym razem dobrze trafiłam i bardzo się z tego cieszę.

Gość gość
Wypad z tymi tabletkami

Gość gość
Ja mam 163cm ważę 60kg i uważam się za gruba ale ty to masakra. Rodzina ma rację. U tu nie chodzi o to żeby Ci przykrość zrobić ale martwią się o ciebie. Przy takiej wadze jesteś 2razy bardziej narażona na choroby niż np ja. Cukrzyca, cholesterol, ciśnienie Jak się jest na diecie to nie musisz jeść Tylko owoców i warzyw. Wiesz ile jest super dań dietetycznych? A jak tak bardzo nie lubisz warzyw i owoców to są świetne koktajle które smakują bossssko właśnie, z warzyw i owoców z jogurtem naturalnym lub kefirem. Są pyszne.

Gość gość
Dokładnie jemy 5 razy dziennie i systematycznie białko zdrowe węgle,dużo błonnika,minimum 1,5 littra wody na dzień i ****** efekt 100% chyba ze masz problem hormonalny ale żadnych suplementów z internetu bo to syf

Gość Daria Tam
Oprócz regularnych posiłków ograniczyłam w diecie cukry proste. Świetnie sprawdziło się też zastosowanie Cardioslimu, który pomógł mi się uporać nie tylko z nadwagą, ale też wysokim poziomem cholesterolu

16:48 pier'dolona głupia k'urwo, szmato, jesteś j'ebaną, pier'doloną, głupią, j'ebaną idiotką...