Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co baby rodzą bachory a potem narzekają

Polecane posty

Gość gość

Że się zaniedbały, pojawiły się rozstępy, przytyły, że nie mają czasu dla siebie, mąż nie chce uprawiać seksu i krytykuje ich wygląd, są niewyspane, muszą wydawać kupe kasy na jakieś pierdoły dla dziecka,

Gość gość
to że mąż nie chce uprawiać sexu to chyba akurat żaden powód do narzekania. Co mi będzie dóóóópę chrobotał.

Gość gość
Bo baby są tępe :D Sama jestem kobietą ale taka prawda :D one nawet nie potrafią wytłumaczyć po co im dziecko "no bo żeby kochać i srata pierdataaaa" a tak naprawdę rodzą bachory żeby te przepracowały kiladziesiąt lat i zdechły :D

Gość gość
Bo nie ma kursu opiekowania sie bachorem. Ja bym taki kurs przeszla i pewnie wtesy wiedziala jaki to zapieprz od rana do nocy Zadna matka ci nie powie prawdy jak ma p********e. Wszystkie tylko szczebiotaja jakie dzieci sa slodkie i ze czasem jest trudno ale fajnie... Taaaak bardzo fajnie. Swiat media ludzie przekazuja nieprawdziwe dane. Dlatego

Gość gość
Bio faceci chca miec dziecko. I zeby przywiazac faceta. I moze dlatego ze maja instynkt? Nie wiem, bo ja nie mam. Marze o facecie po wazektomii... Aha i bo matka i tesciowa gadaja...

Gość gość
facet t o moze chciec. dla jakich celow mialabym rodzic dziecko, co moge temu czlowiekowi zaproponowac wprowadzajac go na ten swiat, plus i minusy z jego pkt widzenia jesli mialby ocenic czy warto sie bylo rodzic: plusy : - swietna muzyka - swietne filmy - sport - czasem ladna pogoda - dobre jedzenie - troche szczescia jak sie ma fajnych znajomych - troche szczescia jak sie trafi na dobrego partnera - szczescie jak bedzie robic to co lubi i beda mu za to godziwie placic -minusy: - choroby - smierc najblizszych i wiedza o tym ze moze w kazdej chwili umrzec lub byc warzywem - zapierdzielanie po pachy urabianie sie za wyplate z ktorej ledwie zyje od 1 do pierwszego - problemy egzystencjonalne trapiace dusze i umysl - problem ze znalezieniem przyjaciol/partnera - wredni zli ludzie na jego drodze - muslimy - przeworty wojny rokosze liberum veto sejmy nieme zamachy stanu rozbiory - glod - anomalie pogodowe - katastrofy na Ziemi i w kosmosie

Gość gość
Ja nie rozumiem pretensji do całego świata o te dzieci - to jest sprawa dwóch osób i ich obowiązek. Albo wciskania komuś, że "musisz mieć dziecko, to nienormalne nie mieć dzieci, będziesz żałować".

Gość gość
Bachorem jest ten, kto założył ten temat.