Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę ściąć włosy sięgające mi do pasa

Polecane posty

Gość gość

Czy dobrze robię? Są ciemnobrązowe,grube i ładnie się układają, ale nieco już mnie męczą... Jakie włosy są piękniejsze - krótkie czy długie? Chciałabym też zmienić kolor na blond, lecz kompletnie nie wiem, jaka jest teraz moda - jeden kolor, balejaż? Poradźcie coś, proszę. Rady od mężczyzn też będą mile widziane:)

Gość faceci lubią długie
to będzie BŁĄD TWOJEGO ŻYCIA, nie rób nic z włosami

Gość gość
A dlaczego błąd? Ścięcie włosów to przecież nie amputacja.

Gość gość
Możesz oddać fundacji przy okazji zrobisz dobry uczynek ;)

Gość tylko facet myślący
jako facet nie radze ścinać ani farbować, bądź naturalna, teraz chemia to syf i nikt nie lubi, krótkie włosy mają tylko stare ciotki, bleee

Gość gość
gość dziś zetniesz i to będzie dla ciebie kaplica niczym amputacja. Ja bym zerwał z laską jakby scieła piękne długie włosy, serio

Gość asiutka    1999
Jakie są piękniejsze. Zależy od całości wyglądu. Ja do pasa miałam jeszcze 4 lata temu, teraz też mam długie, ale nie aż tak. Mam czarne, też zastanawiałam się nad balejażem, ale na razie nic nie robię i mam czarne proste. Końcówki może zetnij, chyba,że chcesz jakąś większą odmianę.

Gość gość
BARDZO WAżne do autorki tematu: Ale nie gól studentko włosów między nogami bo to normalne że masz tam włosy.

Gość gość
Ahahaha

Gość gość
Ja tez mam piekne dlugie cimne wlosy

Gość gość
gość dziś o qrwa co za fryzura, sama chemia i gòwno, bleeeee, rzuciłbym taką w ten sam dzień, co za syf

Gość artur rosa
gość dziś PIĘKNE!!!! Nic nie zmieniaj!!! chora jesteś? nudzi ci się??? takie włosy scinać to grzech i głupota

Gość gość
Jeśli chcesz ściąc takie piękne włosy to albo postradałas zmysły, albo jacyś znajomi hipsterzy dązą do teg, żebyś się upodobniła do nich:o Skróć o 10cm żeby się wzmocniły, ale nie ścinaj !!!

Gość gość
Rozumiem, że te drugie, długie są dla Ciebie ładniejsze? A tak poza tematem, jakie włosy ma Twoja dziewczyna, o ile ją masz i ile lat masz - wiesz, żeby zerwać z laską z powodu włosów to takie... szczeniackie.

Gość nie tylko tango
nie masz faceta że chcesz zmieniać wygląd? gdzie mieszkasz to ja cie biore :)

Gość gość
Ja kiedys mialam piekne dlugie wlosy i scielam,bo moj brat przyrodni sie ze mnie smial i mnie do tego namawial.Teraz,jak patrze na moje stare zdjecia to mam zal do siebie,ze go posluchalam.Od paru dobrych lat znowu zapuszczam bo chce miec takie dlugie i na pewno juz nikt mnie nie namowi,zebym sciela :) Zrobisz autorko jak uwazasz,ja mieszkam w Niemczech i musze ci powiedziec,ze tutaj prawie co druga dziewczyna ma piekne dlugie wlosy i jest to jednak atutem :)

Gość gość
Szczerze? Chciałam po prostu jakiejś odmiany w wyglądzie i o tym pomyślałam. Takie włosy bywają męczące, ciężkie, itp. Faceta nie mam od jakiegoś czasu, ale to nie z jego powodu chciałam coś zmienić:) Poza tym, on lubił zarówno moje długie, jak i krótkie włosy i nie narzucał mi niczego w tym aspekcie.

Gość asiutka    1999
To może zetnij je tylko nieznacznie, chcesz je ściąć, bo już Cię męczą. Czy aby coś zmienić?

Gość gość
I męczą, i chciałam zmiany, a jeśli zabieram się za zmiany, to często radykalne. Są zdrowe i piękne, ale, jak to długie, często też wypadają. Widzę je wszędzie, na podłodze, itp., co lekko mnie drażni.

Gość asiutka    1999
To lepiej ściąć, skoro wypadają. Ale nie na krótko. Chyba, że koniecznie chcesz

Gość gość
gość dziś 20:36 jak dziewczyna zmienia wygląd na starą ciotke to mam prawo ją rzucić. Ostatnią dziewczyne rzuciłem bo nie potrafiła rzucić palenia a ja nie pale.

Gość gość
gość dziś 20:36 ....... Miała piękne długie włosy, niestety śmierdziały fajkami. Do dziewczyn z krótkimi włosami nawet nie podchodze i są dla mnie jak niewidzialne, dla mnie to chłopiary

Gość gość
gość dziś ohyda, opinia faceta, ta fryzura jest troche koorewska

Gość gość
Ostatnia podana przeze mnie fryzura nie należy do starej kobiety. A poza tym, w życiu są kompromisy i jeśli wiedziałeś, że pali papierosy, to... powinieneś to zaakceptować. Może łatwo mi pisać, bo nie palę i nie mam zamiaru tego robić. :)

Gość gość
ile masz lat? ladna jestes?

Gość gość
gość dziś nie masz faceta i dlatego chcesz zmieniać pewnie, daj spokój, faceci lubią długie nawet jak nic nie mówią, pozatym wy kobiety macie bzika na punkcie zmian wyglądu, trudne do zrozumienia, po co zmieniać coś czego nie trzeba

Gość gość
Nie, to nie z powodu zmiany relacji, zresztą pisałam, że on nigdy mi nie mówił, co mam zrobić z włosami. Czasem zmiany są dobre:)