Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę ściąć włosy sięgające mi do pasa

Polecane posty

Gość gość
gość dziś krótkie włosy kojarzą mi się z starymi ciotkami, nie ważny wiek kobiety, długie zdrowe włosy to oznaka zdrowia. Ta co paliła, super dziewczyna ale palenie było nie do przeskoczenia, musiałem się z nią pożegnać niestety, szkoda, ale cenie swoje zdrowie i chce aby moja dziewczyna też to robiła.

Gość gość
gość dziś zmiany są dobre? to mówią ciągle deweloperzy softwaru gdy coraz gorszą wersje wypuszczają twierdząc że "lepsza", dochodzi do tego że zniszczyli software który kiedyś był super i nie potrzebował zmiany a stał się z czasem nieużywalny, zobacz wersje Skype na przykład, stał się bezużyteczny w obecnej wersji

Gość gość
Te boby które pokazujesz, też sie skusiłam, potem ryczałam. Bez lakieru, stylizacji, gumy modelującej nie dasz rady tak wyglądać jak one. 10 minut deszczu i fryzura sie rozwala. Nie polecam.

Gość gość
nie wiem po co kobiety chcą zmieniać coś czego nie trzeba bo jest w porządku, chyba że myślą że zmiana zmieni ich życie czy coś ale to żałosne, bo szukają tylko nowej uwagi od innych, często robią głupie zmiany z nudów

Gość gość
21:08] To złe porównanie. Popieram u Ciebie tylko brak palenia, bo zamiast tego wolę... czekoladę:) Hm, może rzeczywiście chcę zrobić źle?

Gość gość
kobieta nie wie co ma aż to straci i potem ryczy, głupie

Gość gość
Ludzie, to tylko kłaki, ona nie chce sobie ścinać biustu czy coś. Nie dramatyzujcie.

Gość gość
gość dziś Nie rób głupoty bo będziesz żałować i potem ryczeć jak głupia. Jak chcesz zmiany to pomaluj paznokcie albo kup sobie jakieś nowe buty lub torebke, nie rób zmian które są trwałe lub długo ich nie zmienisz spowrotem

Gość gość
gość dziś włosy to część wyglądu kobiety i jej seks apilu, zetnie i straci to nieodwracalnie z głupoty i nudy

Gość gość
ścięcie tak długich włosów to jak stracenie dziewictwa, raczej nieodwracalne i często się żałuje

Gość gość
Bardzo dziękuję za wszelkie uwagi, mocno się zastanowię,. zanim coś postanowię na dobre:)

Gość gość
gość dziś ścięcie tak długich włosów to jak stracenie dziewictwa, raczej nieodwracalne i często się żałuje x Dlaczego nieodwracalne,przeciez odrosna.

Gość gość
Nie jestem autorką tematu, ale widzę, że siedzą tu męscy wielbiciele dłuższych włosów, więc sorry, zrobię mały off top... ;) Co myślicie o tych włosach? Kolor i w ogóle? https://zapodaj.net/427664dd271c6.jpg.html

Gość asiutka    1999
Czasem trzeba trochę ściąć

Gość gość
gość dziś odrosną ale za 10 lat

Gość kocham cię taką
gość dziś Nie rób głupoty, nic nie zmieniaj

Gość pokochaj siebie
gość dziś te przed fajniejsze, te faliste, ale ja masz proste to nie zmieniaj, po prostu żyj z tym co masz i bądź szczęśliwa

Gość gość
Obetnij, zmień kolor - zaszalej! Włosy odrosną. Nie można całe życie chodzić w jednej fryzurze.. Ja chodzę do salonu Miraflores i cały czas coś fajnego robię z włosami. A jak nie mogę się doczekać żeby odrosły - to robię przedłużanie laserowe i już!