Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie tatuażu

Polecane posty

Gość gość

Co chwilę widzę w internecie dyskusje na temat tego jak ciężko jest usunąć tatuaż i tak się zastanawiam co te kobiety (bo to głównie kobiety) myślały robiąc ten tatuaż? I dlaczego mają pretensje do ludzi obługujących lasery? Przecież zanim zaczną usuwać mają wytłumaczone, że to długi proces, że boli, że nie zejdzie od razu, że będzie wyglądać paskudnie przez kilka miesięcy i mogą być blizny. Więc skąd to zaskoczenie od odgrażanie się pozwami w sądzie?

Gość gość
Ja jestem w trakcie usuwania tatuażu u doktor Magdaleny w klinice Zakrzewscy. Zrobiliśmy już kilka sesja i widać już spore efekty. Bardzo skuteczna metoda usuwania laserem, na pewno polecę każdemu ten gabinet.

Gość gośćkrakowiaczka
Usuwam swój tatuaż w klinice Dr Legrand w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Tatuaż po kilku sesjach jest już dużo jaśniejszy i pomału pomału znika. Wszystko goi się zawsze ładnie, bez żadnych nie porządnych reakcji. Pamietajmy ze dużo zależy tez od jakości barwnika jakim tatuaż został wykonany. Barwniki, tusze kiepskiej jakości bardzo często posiadają w swoim składzie metale ciężkie które w połączeniu z laserem mogą spowodować powikłania po zabiegu.