Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stroje kąpielowe dla nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy potrzebuję kostium kąpielowy dla mojej córki 11 latki. Córka jest już w wieku dojrzewania, ma juz małe peirsi i jest wstydliwa. Nie założy kostiumy typu bikini, no bo jeszcze ktoś by coś podejrzał ;) W sklepach pełno albo całkiem płaskich malutkich albo push-up-ów. Sportowe jednoczęściowe nie mają podszewek i widać w nich brodawki, odpada. Najlepszy byłby jakiś sportowy typu majtki i taka "koszulka" bez zapinania z delikatną podszewką lub wkładkami. Widziałyście coś takiego. Wybrała sobie 3 na bon prix, ale jak chciałam kupić to albo same najmniejsze albo największe rozmiary zostały. Za tydzień wyjeżdżamy i dalej nic nie mamy.

Gość gość
Ale w sieciowkach nawet jest pełno takich strojów dwuczęściowych z usztywnianymi miseczkami na małe piersi, właśnie na duże trudno znaleźć, nie wiem co ma ktos podejrzeć pod bikini... A ty sama jaki nosisz? Nie boisz się, że ktoś ci coś podejrzy?

Gość gość
A jednak nie polecam bo córka przecież nie urodziła się w latach 90-tych. Sama ten strój rozważałam dlatego przyszedł mi do głowy, ale kupiłam inny.

Gość gość
Przypomniało mi się, że rozważałam też taki strój: http://allegro.pl/stroj-kapielowy-sportowy-3-czesciowy-paski-410005-i6774730448.html?fromVariant=6774729789 Ma wyciągane wkładki. Ogólnie ten gościu ma różne stroje sprowadzane z zagranicy. Ale nie wiem czy Ci go polecać skoro wyjeżdżacie za tydzień, bo u niego czas wysyłki może być niestety długi.

Gość gość
Nie napisałaś, o jaki rozmiar chodzi...

Gość gość
Moja corka ma zwykly basenowy jednoczesciowy. Tez ma 11 lat i mimo tego ze zaokraglila sie troszke, ueazsm ze nie wypada dziecku dwuczesciowy. Dzieciak ma sie bawic , a nie ...hmm...eksponowac cialo!