Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabiana91

Mam ochotę go wybzykać

Polecane posty

Gość fabiana91

Choć mam męża i wiem, że to debilny pomysł, nie panuję nad sobą i napaliłam się na innego. Czuję się fatalnie z tym, ale nie panuję nad sobą. Nie zdradziłam małżonka tylko i wyłącznie dlatego, że tamten mieszka w innej miejscowości i nie mam jak do niego się zbliżyć. Dodam, że mój mąż jest atrakcyjnieszy niż ten drugi. Co ze mną nie tak ?? Nie mogę przestać myśleć o tamtym, choć wiem, że to nie miłość, tylko zwyczajne pożądanie. Miała ktoś podobnie ? Jak to zwalczyć ???? Nie chcę wyjść na sukę i łatwiznę, ale to wszystko silniejsze ode mnie :/

Gość fabiana91
Tak, pali mnie. Straszne uczucie. Serio. Mam wrażenie, że zachowuję się jak zwierzę :/

Gość gość
Nie mam męża, ale na widok jednego faceta robię się mokra i mam na niego niepochamowaną ochotę, ciekawe jakby zareagował jakby o tym wiedział

Gość fabiana91
Mój mąż domyśla się, że tamten mi się podoba. Staram się trzymać i nie myśleć o tym drugim, ale nie daję rady. Po mnie to zwyczajnie widać. Poradźcie coś. Ja wcale tego nie chcę, naprawdę. Pierwszy raz mam taką sytuację.

Gość gość
Dno - tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Oddanej, porządnej żonie nawet do głowy by nie przyszło, by spojrzeć na innego.

Gość gość
Dlaczego dno?Normalna sprawa ze ktos inny tez ci sie podoba,nie wiem co w tym dziwnego.

Gość gość
POLczyny to wyjątkowe k***iszcza ...

Gość fabiana91
Co do tego faceta to on wie, że mnie pociąga, ale póki co nic z tym nie robi. Gość nie wie, że mam męża. Wydaje mi się, że ja też wpadłam mu w oko, ale sam nie wie, co robić. Sytuacja jest trochę niezręczna. On był moim wykładowcą. Skończyłam studia, ale stosunkowo niedawno, bo na początku tego miesiąca. Dopiero po obronie powiedziałam mu, że mnie kręci. Na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi, ani negatywnej, ani pozytywnej.

Gość fabiana91
Wiem, że dno i macie rację, ale nad tym nie panuję. Stwierdziłam, że nie będę ciągnąć tego tematu, ale mimowolnie myślę o tym drugim. Nie wiem, jak usunąć go z pamięci. Jakieś pomysły ?

Gość gość
Jeżeli ktoś kieruje się instynktem nie rozumem nie zasługuje na miano człowieka. Mam ochotę zabić wkurzającego sąsiada :-) Już nawet wiem co by autorka doradziła :-D

Gość fabiana91
On nie daje znaku życia i w sumie dobrze. Może to załatwi sprawę. Mimo wszystko nie mogę zapomnieć o jego łobuzerskim uśmiechu i spojrzeniu oczu, gdy na mnie patrzył. Aż ciarki przechodziły mi po plecach. Gdyby nie reszta osób na uczelni, to chyba rzuciłabym się na niego i go wybzykała tak, żeby nie mógł wstać :P

Gość gość
Jak delikatnie zaproponować facetowi seks?

Gość fabiana91
No wiem, że to słabe, dlatego proszę o poradę.

Gość gość
mee bubu Cutting Crew - (I Just) Died In

Gość gość
Ja też.. mam podobnie, jednak obawiam się, że potem byłoby jeszcze gorzej, dobranoc

Gość fabiana91
Miał ktoś podobną sytuację ?

Gość gość
Dorosla kobita a rozum nastolatki

Gość gość
barania tor.bo zajezdzilabym cie dziadku. lepiej odpoczywaj