Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc tego

Polecane posty

Gość gość

Wygladu , pryszczy , lekow , matki , zwiazku tego ich z ojcem , mojego zycia i tej Nory ak dostane kase to wynajme sobie pokoj na miesiac i odpoczne albo na tydzien nie bede z nimi siedziec wk****a mnie wszystko a leki rzucilem

Gość gość
Masz racje wyrwij się i odpocznij :)

Gość gość
Ta brzydki jestem chcialbym 2 ml na koncie siedziec w depresji i rozwodu rodzicow bez tej nory , pryszcze mam wszedzie , brwi , glowa eh klade sie i tyle spac tam , odpoczne chodz mialem w co inwestowac

Gość gość
Nie wiem co napisać, bo i tak wiem że pomóc nie mogę.

Gość gość
Wgl to zastanawiam sie nad kilkoma rzeczami pierwsza czy ta fryzjerka sciela mi gore specjalnie ? Zjeby chociaz dostala i kij ja tam sie nie musze obcinac u nich u jakiejs starszej bede jak cos , czy doktor dermatolog moze gdybym na nia nie trafil to bym wyleczyl nie chciala mi dac izoteku bo miala zal do zycia ? Nie wien czemu jest dermatologiem ta kobieta przy takim tradziku dawala mi benzacne doktor platek ona chora byla !!! Nie wiem czemu to robily niech zmieni zawod i chuj , uwazam ze to juz sprawa szefa zakladu moze wie i jej zawodu ktory powinna zmienic to samo twierdze o kosmetyczce co malowala moja siostre na studniowke

Gość gość
No niestety ale jest sporo lekarzy, "specjalistów" co minęli się z powołaniem i pomylili profesje. Co do pryszczy podobno maść cynkowa pomaga i picie octu jabłkowego - to naturalny specyfik o wielu dobrych własciwościach, może warto spróbować, nie masz nic do stracenia. Pisałes coś o brwiach, nie wiem w czym problem - za rzadkie, za gęste, nie regularne? zawsze można coś zrobić, fryzurą też idzie dużo nadrobic. Sytuacja w domu, tu już trudniej, bo trzeba albo miec kase na wyrwanie się, albo skok na głeboką wodę i wyjechac gdzieś do pracy z zakwaterowaniem.

Gość gość
Brwi mam pryszcze tam c*****a a fryzjerki traktuja mnie jak szmate chodzilem czesto kazdego tna rowniutko a mnie w 5 sek wgl ja sie nie znam i tyle mam w d***e juz te moje wlosy tez , te swiatla chce sie sprobowac raz obciac jak nie to bede sie scinal krotko i chuj wgl zostane w depresji a zwiazku rodzicow mam dosc

Gość gość
P*****le to w d**e i moja matke ja tez obwiniam o duzo rzeczy nie nawidze jej ide spac i sie wyprowadze na jakis czas nic tez nie na prawie im w domu niech sie p*****la