Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamisia26

Co kupić mężowi na imieniny ?

Polecane posty

Gość mamamisia26

Mam pytanko co kupowalyscie swoim męża na imieniny ? Bo ja nie mam pomysłu

Gość gość
Ile chcesz wydać?

Gość mamamisia26
Tak do 300zl bo to imieniny

Gość gość
Zawsze kupowałam mu rzeczy związane z jego pasjami i marzeniami. Wątpię, by Twój miał identyczne. Znasz go może i wiesz co lubi, czy najpierw się ****nęliście, potem wpadliście, potem był ślub, a poznawanie się dopiero przed Wami? Bo może warto zacząć? Dowiesz się wtedy, co lubi...

Gość gość
Co za głupawa odpowiedź! Powyżej, za trzy stówy to już ładny prezent można kupić,jak jest majsterkowicz to jakies narzędzie do garażu np. Zestaw kluczy nasadkowych w walizce ,a jak nie majsterkuje to jakiś gadżet elektroniczny,mężczyźni lubią zabawki.Daj jakies szczegóły.

Zastanawiałaś się nad czymś do ubrania? Z doświadczenia wiemy, że ubranie to bardzo praktyczny prezent, z którego zadowolony będzie każdy facet! :) Pomyśl nad elegancką koszulą czy zestawem koszula+marynarka. To klasyczne produkty, których nie powinno zabraknąć w żadnej męskiej szafie. A wszystkie tego typu ubrania znajdziesz tutaj -> www.Ombre.pl :) Zajrzyj do nas, chociażby na rozeznanie. Może akurat coś wpadnie Ci w oko. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą! :) Pozdrawiamy

Gość gość
ŁAdny skórzany portfel, w ochniku ostatnio oglądałam za 200 zł

Gość gość
Portfel to już coś, a ta spamerka z ombre niech się wypcha sianem , my mężczyźni nie lubimy dostawać szmat, zresztą i tak trzeba przymierzyć. Elektroniczne zabawki to się zgadza.

Gość gość
prezenty prezentami, ale może warto zrobić coś innego, zaskakującego i oryginalnego? A może by tak zamówić balony, konfetti, serpentyny i zrobić takie odjazdowe imieniny w domu? Wszelkie te elementy do dekoracji znajdziesz na https://godanparty.pl/

Gość Agajka88
Może słuchaweczki? :-) Do 300 zł moge np. takie polecić https://skullcandy.pl/produkt/smokin-buds-2/ nawet taniej wychodzi sama mam i bardzo sobie chwalę za wygodę i jakość wykonania. Słucham w nich muzyki i rozmawiam przez telefon, dzieki czemu mam wolne rece. No super wygoda. I nie gniotą mnie w uszy jak większość słuchawek ;p

Popieram pomysł z elektroniką. I za skullcandy też props, mam hesh 3 już skryte w szafce, czekają na urodziny w styczniu... :-) dużo modeli oglądałam ale ten mnie przekonał jakością, nawet jak sie je weźmie to ręki to czuć że jest to porządna robota. jestem pewna że mąż będzie wniebowzięty :D

Gość gość
Ja Swojemu menowi kupiłam w sumie bez okazji bransoletkę, zauważyłam, że coraz więcej facetów nosi coś do koszuli i pomyślałam, że mój Michał też może. Pasuje mu, 65 zł to nie wydatek, a moje zachcianki to już moje kupowałam na www.finezja-online.pl, podobno gdzieś nad morze ma butik

Gość gość
Nie przesadzajcie dziewczyny z elektroniką, facet też musi musi jakoś wyglądać, czy też pachnieć :)