Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domki z Duszą Bańska Niżna OPINIE

Polecane posty

Gość gość

witam, co sądzicie o domkach z duszą? ktoś z was coś wie? ile płaci się? ile osób może być w takim domku?

Gość gość
co to znów za stwór?

Gość gość
polecam, domki z Duszą, są naprawdę domkami z duszą ;) nie ma o cyzm gadać, tu trzeba przyjechać i skorzystać z uroków tego miejsca domki są w pięknej lokalizacji, super jest przyjechać tu pełną rodziną domki są tak urządzone, by było komfortowo, a atmosfera była intymna, jak w domu uważam, że ceny też nie są wysokie jak na takie warunki lokalowe warto!!!

Gość gość
Karaluchy, trochę śmierdzi wilgocią, ale ogólnie super! Polecam!

Gość gość
bardzo fajne miejsce... nigdy nie byłam w bardziej komfortowym miejscu, niż Domki z Duszą domki są stworzone dla rodzin, komfortowe, wszystko jest, aneks kuchenny, telewizor, wifi, jestem zadowolona z wyboru tego miejsca, dodatkowym atutem jest cena a okolica jest przepiękna!

Gość gość
zgadzam się polecam z wielką przyjemnościa domki są urocze mają w sobie prawdziwą duszę ;) bardzo podobalo mi się to, że są tak bogato wyposazone można się tu poczuć jak w swoim własnym domu do tego domki z duszą są niedrogie, powiedziałabym że stawki są jak najbardziej standardowe

Gość gość
podobało nam się bardzo ;) powiem wam, że cena jest bardzo atrakcyjna jak na takie warunki lokalowe właściciel zrobił na mnie kapitalne wrażenie jest sympatyczny, otwarty na potrzeby i oczekiwania gości uważam, że warto tu przyjechać i na chwilę oderwać się od rzeczywistości

Gość gość
my wybieramy się tu na sylwka, mam nadzieję, ze dobrze się będzie nocowało o miejscu słyszeliśmy same dobre opinie, sledze ich też na facebooku właściciel musi być bardzo pozytywnym człowiekiem!

Gość gość
jak daleko jest do miasta? jakie są atrakcje wokół? czy w domku jest wifi?

Gość gość
nie jest daleko pensjonaty w Bukowinie Tatrzańskiej z okresu międzywojennego, wille w stylu zakopiańskim, drewniany kościółek pw. św. Szymona i Judy Tadeusza w Białce Tatrzańskiej (należy do Szlaku Architektury Drewnianej), Szlak Papieski dla piechurów, Zalew Czorsztyński i Jezioro Orawskie, ośrodek narciarski Kotelnica Białczańska. więc naprawdę nie ma powodów do nudy wifi jest

Gość gość
polecam! rewelacyjne miejsce na rodzinne wypady :) okolica taka malownicza... a w domku pełne wyposażenie