Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta ktora miala partnerow seksualnych przedemna moze nalegac na slu

Polecane posty

Gość gość

slub? Jestem z nia okolo 3 lat. Jest nawet fajnie. Powiedzialem jej dawno nie nie chce sie zenic. W miedzyczasie wychodzily na jaw jej przygody. Wielokrotnie mowilem jej ze generalnie nie ma co poruszac tego tematu, ona w koncu postawila warunek. Albo slub albo koniec. Powiedzialem koniec. Ale wytlumaczcie mi dlaczego kobieta majaca za soba baaardzo wielu partnerow seksualnych (dochodza mnie informacje o coraz to nowych w sumie moze byc ponad 50) chce wziac slub? :O W miedzyczasie przyznawala sie do odkrywanych przezemnie informacji, ale nie ujawniala calej prawdy. Z czasem gdy prawda dochodzila do mnie nie miala wyjscia i przyznawala sie. Wszystko rozchodzi sie o to ze obecnie kobietom ufac nie mozna

Gość gość
bo szuka idioty

Gość gość
A jak facet ma przed ślubem 50 kobiet to jest dobrze, jest bohaterem, maczo :) A jak kobieta ma 50 partnerów przed ślubem to znaczy że jest zdzirą ? Liczy się to czy jest dla ciebie dobra czy cie kocha czy się rozumiecie a nie to co było kiedyś .....

Gość gość
sratatata